Angelica Lagergren

Våren är här!

Jag, Alice, Annika, Frans och Lisa var precis på Åhlens pressvisning där de visade upp vårens nyheter. Det var trevligt! Det doftade otroligt gott när vi kom innanför dörrarna och jag måste ju alltid berätta för allt och alla vad det luktar. Jag var tydligen inte ensam om att tycka att det doftade gott där inne, det var fler som hade påpekat det.

Alice var dock supertrött, lilla skruttis, så vi var bara där en kort stund. Vi var på Polhem en snabbis också och tittade, där fick jag låna ett sele från Stokke, jag hade glömt min hemma klantigt nog! IMG_8620.JPGIMG_8619.JPGIMG_8618.JPG Det fanns hur mycket fina saker som helst, jag ska köpa den där kattmössan till Alice i vår.

IMG_8633.JPG

IMG_8621.JPGIMG_8611.JPGIMG_8631.JPGIMG_8628.JPGIMG_8625.JPG En riktigt bra grej med att ha vänner som också bloggar är att det alltid tas massa bilder. Och det är skönt att hänga med andra mammor som förstår varför man är sen eller svettig. Oftast båda grejerna faktiskt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vad kul med vårnyheter! Då är min lilla (som nu ligger i magen) några månader och man kan köpa lite fina kläder..

    Tack för en bra blogg. Ni är så roliga båda två! Kul att läsa om ups and downs med en liten bebis. Vet man vad man har att vänta sig.. 😉

    Ps. Så fin ny header!

    Kram