Angelica Lagergren

Bilder från årets Mama-gala

bild 6Anastelle och jag jobbade tillsammans på VeckoRevyn förut, nu är hon redaktör på mama. Mitt sällskap för kvällen var lilla Annika, eller Chichen som hon också kallas. Stefan låg ju hemma och var sjuk, så det blev inga festligheter för honom.

bild 8Det bjöds på goda små snittar, bland annat lax och små sushibitar. Drömmen!

bild 14Här skulle vi precis gå hem så klackarna var utbytta till tunna ballerinas. Så dumt val eftersom det var svinkallt. In och läs min tvillingsysters bröllopsblogg här! Jessica hjälpte mig så himla mycket med mitt dockskåp, jag är så tacksam över det.

bild 16

bild 9Min vän Lisa gick modevisning tillsammans med massa andra kändismamas. Här på bild är även Valerie Aflalo och Anitha Schulman. Lisas klänning är designad av Ida Sjöstedt.

bild 10

bild 11Hannah Graaf och hennes gulliga barn! Hannah hade precis som jag gjort ett dockskåp från Lundby som ställdes ut på galan. Husen kommer ju att lottas ut i tidningen mama sen.

bild 12Tilde Fröling med sina vansinnigt söta barn Marley och Mingus. Jag känner att jag inte kommer kunna välja ett annorlunda namn till nästa barn, för att Angelica, Stefan och Alice är så vanliga namn. Marley och Mingus är så gulliga namn tycker jag och så fina ihop.

bild 7

Jag och mitt ”lilla” hus. Det var bara jag som hade valt en extra våning på mitt hus, haha. Men sån är jag, all in.

bild 4Linda Pira uppträdde och publiken dansade! Hon är så himla bra tycker jag. Hon vann även pris, in här och kolla på kvällens alla vinnare.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.