Angelica Lagergren

7 saker jag älskar med Stefan.

bild 2-2Jag bloggade om 7 saker jag stör mig på hos Stefan och fick då några kommentarer om att jag skulle skriva ett inlägg vad jag älskar med honom. Det blir svårt, väldigt svårt…. men jag ska försöka. Skoja, det är såklart enkelt! Det finns massa saker jag älskar med honom.

1. När han borstar tänderna ställer han fram min tandborste och har tandkräm på den, eftersom han vet att jag ska in i badrummet efter honom. Jag blir lika glad varje gång han har gjort så! Och lika förvånad när han inte gjort det, haha. Då tror jag alltid att han är sur över något.

2. Han ger mig ofta komplimanger, till exempel säger han ”Hej min vackra fru” när han kommer hem från jobbet, trots att jag sitter med kräks på tröjan och tofs mitt på huvudet. Jag är dålig på att ta emot den typen av komplimanger men innerst inne blir jag väldigt glad.

3. Han är sjuuukt händig! Det var han inte när vi träffades, men hans intresse för inredning och snickeri och sånt har verkligen växt. Jag var tvungen att säga stopp när han ville renovera badrummet själv… Men köket har han gjort och det är jag så stolt över!

bild 1-2

 

4. Jag älskar hans skratt! Han kan få riktiga skrattutbrott och måste då lägga sig ner och hålla handen för munnen. Han säger att det är för att han kräks annars… Väldigt gulligt tycker jag. Han har ett smittande skratt som jag lätt skrattar åt… hehe.

5. Han är smart! Han kan lite om mycket skulle jag säga. Jag kan inte förstå hur han kan komma ihåg så mycket som man lärde sig i skolan, men det gör han. Han är ett geni när det kommer till siffror, vilket är underbart eftersom jag hatar allt som har med matte att göra.

6. Han är sig själv, alltid. Och han står ut med att jag är den jag är. Jag vet att jag kan vara riktigt jäkla skitjobbig att leva med. Jag är tjatig, gnällig och blir som ett barn när jag är hungrig. Han har ett tålamod som gör mig avundsjuk och han blir inte arg för småsaker.

bild 3-1

Foto Malin B. Schmid 

7. Stefan är väldigt trygg i rollen som pappa, trots att det är första gången han är pappa. (tror jag? Hoppas jag!) Han är lugn när jag får panik och stressar inte upp sig för småsaker som jag gör. Han är världens bästa pappa till lilla Alice och jag känner mig trygg när hon är med honom. Nästan alltid i alla fall, sen finns det gånger då jag bara måste ta henne när hon skriker, för allas skull.

Han har gjort mig till en tryggare och bättre människa. De som känner mig vet att jag levde i väldigt destruktiva förhållanden innan jag träffade Stefan. Jag är så glad över att vi träffades på den där festen för snart fyra månader sen. (Menar såklart år, haha) Min fina lilla Munchkin.

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Om det är okej tror jag att jag lånar listan till min blogg. Ja, jag tänkte alltså inte kopiera din text utan idén med listan 😉

  Tack för en trevlig blogg.

   1. Angelica

    Haha, ja, precis. Ändra namnet bara 😉 Förvirringen skulle vara total hos min stackars man som varken har renoverat badrummet eller är pappa (Tror jag? Hoppas jag! 😉 ).

 2. Sofia

  Vilken fin lista! Vi håller också på så där med tandkrämen varje kväll. Den som borstar först har tandkräm på båda tandborstarna 😛 Men min pojkvän borstar nästan alltid först. Och om han inte haft på tandkräm åt mig då så tror jag också att han är sur! Haha!

 3. Amanda

  Vad gulligt! 🙂 Tycker om när man själv inser att man har blivit en bättre människa när man är med sin pojkvän/sambo/man/whatever 🙂 Jag har blivit detsamma, tyvärr är jag inte längre tillsammans med min pojkvän MEN han är en underbar människa som har fått mig i bättre tankebanor och värderar mitt liv och hälsa på ett annat sätt än innan vi blev tillsammans.