Angelica Lagergren

Så går det med mitt dockskåp!

bild 2-1Jag håller ju på och stylar/inreder ett dockskåp från Lundby som ska lottas ut i tidningen mama. Idag har jag bland annat gjort ett gäng tidningar som dockfamiljen kan läsa. Självklart får VeckoRevyn vara med! För er som inte vet om det så jobbar jag som redaktör där, men nu är jag ju mammaledig. Jag har gjort några nummer av mama också, och även Vi föräldrar Gravid där jag själv prydde omslaget i somras.

bild 1Allt i huset kommer gå i rosa, vitt och guld. De här stolarna var typ limegröna innan, och det passade inte alls in i mitt prinsesshus. Så jag började med att måla stolarna vita. Tre gånger. Det täckte inte tillräckligt mycket så de fick bli rosa, vilket jag tycker blev kanon!

bild 2Allt som är i silver har jag målat i guld, också ett antal strykningar. För att måla om såna här minimöbler krävs väldigt små penslar och lika mycket tålamod som en fiskares. Nu ska jag börja limma golv och kanske börja tapetsera några rum, vi får se vad jag hinner med. I morgon tänkte jag försöka ta en paus från pysslandet och komma iväg och träna. Jag drömmer till och med om dockor och små spisar just nu.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. O.

    Alltså, såå underbart! Som du (och de andra, har iofs bara sett en till hittills 😉 ) pysslar! Kommer bli kanon! Ser superfint ut hittills!

    Ska nog inte skaffa mig ett sånt, skulle också gå bananas!

    Kram & lycka till vidare!

    /O.