Angelica Lagergren

Premiär i babygymet

IMG_0501.JPGIgår fick vi hem Alice nya babygym som vi klickat hem från Babyshop i förra veckan. Alltså vilken succé det blev. Hon låg där och sprallade loss i nästan en timme och var helt överlycklig. Dumt nog tänkte den trötta måndagspappan inte på att filma, så det får jag göra nästa gång.

Men motsatsen till tröttheten igår så var jag superpigg nu på morgonen. Jag har, tömt tvätten och kört igång en ny maskin, vikt, sorterat och stoppat undan de rena kläderna, plockstädat lite, tagit hand om diskmaskinen som gick under natten och laddat den med ny smutsig disk. De sakerna fanns inte ens på kartan att orka med igår.

Nu väntar jag på bussen tillsammans med en låd cupcakes som blev över från mammaträffen igår som Angelica tyckte jag skulle bjuda på på jobbet. Och idag ska jag äntligen få massage för mig onda rygg.

Trevlig morgon på er!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadja

    Hej! Min son är lika gamal som Alice och har också ett babygym som han älskar. Ett tips är att lägga Alice så att hennes fötter precis nuddar ena ”pinnen” på baby gymmet, då när hon sprattlar med benen så rör sig leksakerna över henne 🙂 Funkar utmärkt här hemma! Ha en bra dag! Hälsningar Nadja