Angelica Lagergren

7 saker jag stör mig på hos Angelica

IMG_4701.JPGAngelica gjorde ju ett inlägg igår om 7 saker hon stör sig på hos mig, så jag tycker väl att det inte är mer än rätt att ni får veta om sakerna som hon gör som jag stör mig på. Eller hur? Så vi kör sju saker här med:

  1. Hon lägger tillbaka tomma godispapper i godispåsen/-skålen. Där kommer man och tänker ”Nice, sjukt mycket godis kvar” men NEJ, det är bara tomma papper.
  2. Jag är ju uppvuxen i Dalarna, så fort något dalmål slinker in (för det händer då och då) så kommer kommentaren ”Äru från Daalarnaa eller?” från Angelica.
  3. Hon kan fortfarande inte, efter tre år streama video från sin telefon via Apple TV, trots att jag visar henne varje gång hur hon ska göra.
  4. Som Angelica nämnde i sitt inlägg om saker hon stör sig på hos mig, så ”städar” Angelica genom att slänga ner allt i stora påsar och sen be mig ställa upp det på vinden. Detta har resulterat i att vår vind (som för övrigt är ca 30kvm stor) är nu helt överbefolkad av påsar med skräp från Angelica. Kommer hon sortera bort det? Svar nej, för hon vågar inte gå upp via vindsstegen för att komma åt påsarna.
  5. Om hon sitter och exempelvis ammars Alice, så kommer hon alltid på att be mig om någonting preciiiiiis när jag satt mig ner. Det slår aldrig fel. Jag kan springa runt och göra massa saker i femton minuter, men den sekunden som rumpan nuddar soffan så kommer ”Munchkin, kan du hjälpa mig med…
  6. Angelica har ”aldrig några kläder att ha på sig” av den enkla anledningen att hennes kläder ligger över hela huset, just i skrivandes stund så har Angelica klädhögar på följande ställen: Trappen, garderoben vid ytterdörren, sovrumsgolvet, en stol i vardagsrummet, halva golvet i walk-in-closeten och intryckta i garderoberna i walk-in-closeten. Notera att detta är högare med rena kläder, inte smutstvätt.
  7. Hon överdriver alltid när vi diskuterar saker. Senaste är exemplet med att jag ansvarar för att diska Alice nappflaskor på kvällarna för att hon gör det 400gånger om dagen när jag är borta. Under de elva timmar jag inte är hemma på vardagarna så diskar hon alltså Alice nappflaskor var 100:e sekund. Verkligen en diskning var 100:e sekund!!! Inte undra på att hon ”inte hinner göra något om dagarna”…

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Haha, punkt nr 2…. Min sambo är också från Dalarna och jag gör exakt samma sak.. Haha! Men jag äsklar när han gör det! Så fint ju.

  2. Theres

    Haha. Klart att du också ska göra en lista. Himla rolig läsning.

    Nummer 5, hög igenkänningsfaktor. Skulle kunnat vara min sambo som skrivit det.

    Kan ni inte göra 7 saker ni älskar hos varandra?

    Ett roligare par får man ju leta efter 🙂