Angelica Lagergren

Semper återkallar BabySemp 1 drickfärdig

IMG_7688.JPG Har ni sett/läst att Semper återkallar sina tetror med BabySemp 1 drickfärdig? De har upptäck bruna prickar i som tydligen är rester av upphettet mjölkprotein. Det ska inte vara någon hälsofara, men de uppfyller inte Sempers krav på utseende.

Vi köpte ju upp ett gäng när de ÄNTLIGEN kommit i butik igen. Skit också!

IMG_7689.PNG
/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Hur går det till när de återkallar välling paketet? Ska man gå tillbaka till affären med paketet? Kan man det även om det är öppnat? Måste man ha kvar kvittot?

  2. Cecilia

    Semper har gjort om sitt recept o innehåller nu ngt som heter mjölkfett. Detta ska tydligen finnas i vanlig bröstmjölk o därför vill de väl efterlikna den ”naturliga produkten” så mkt som möjligt. Tyvärr innebär det även att kräkset luktar just kräk o mer surt även avföringen luktar mer. Detta ska enligt semper bero på att när det nytillsatta mjölkfettet bryts ner i kroppen så skapas mer lukt. Jag förmodar att det nya receptet även gäller tetrorna. Men om ni använder ni babysemp pulver så ska barnet helst tillvänjas på det nya receptet då barnen kan reagera på den nya ingrediensen med magknip, lösa avföringar o liknande. Man ska då blanda ersättning fråneden gamla produkten med den nya i några dagar innan man helt går över på den nya. Många barn verkar ha reagerat negativt på förändringen om man läser alla kommentarer som semper fått in via fb. Så även vår dotter, så vi överväger att byta märke. Och att semper inte skriver ut detta mer tydligt på de nya förpackningarna gör mig riktigt förbannad. Hoppas infon ger alla lite mer tydlighet. Kram på er!

  3. Camilla

    Fler än vi som fick en bebis vara spyor luktade SPYA av dessa sen de kom ut igen? Helt vidrigt luktade dem.. Haha stackars barn :p

  4. Karin

    Men vad fasen! Vi köpte en platta häromdagen. Frågan är om man ska lämna tillbaka dem och vara utan tetror IGEN eller behålla dem och låtsas som ingenting (spela roll hur mjölken ser ut)? Har inte sett några bruna prickar i de vi öppnat. Hur gör ni?