Angelica Lagergren

Gästbok på dopet!

IMG_7218.JPGIgår kom Stefan hem med den här gästboken som vi tänkte ha på dopet på lördag. Det är rätt många frågor för varje gäst att svara på, så vi får se hur många som orkar och vill skriva i boken. Men den går ju även att ha hemma på middagar längre fram, det blir ett roligt minne för Alice att läsa när hon blir äldre. Gästerna ska bland annat svara på hur de känner oss, ge sitt bästa livsråd och skriva lite om kärlek. Superfin och rolig bok!

Är det nåt annat vi inte får glömma att ha på lördag? Det är ju första gången vi har ett dop och jag vill inte glömma nåt viktigt. Igår slog det mig att vi inte köpt några strumpbyxor till Sprallis, så det måste införskaffas. De hon har är på tok för korta i benen. Vi har dock en jättesöt liten vit klänning från Zara som hon ska ha på fikat, och en liten rosett med guld och grått från Sprall.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Har ni bilder ni vill dela med er av, tex från graviditeten o sådant, kan man köra ett litet bildspel och ställa vid paketen, min syster hade det, dock till deras dotters 1års kalas 🙂 sen är nog det bästa tipset att slappna av, njut av stunden o fokusera inte för mkt på att allt ska vara perfekt, då är det lätt att glömma bort att faktiskt njuta av dagen 🙂 skicka lyckoönskningar till er o lilla Alice!

  2. Mp

    Vi hade en fotograf på vårt dop som tog alla korten, så jag köpte en stor fin rosa bok som fick gå varvet runt till våra gäster, där dem skulle skriva en hälsning till vår dotter. Sedan framkallade jag alla fina bilder från dopet och satte in så vi har en jätte fin bok med text, bilder och även dop- korten. Jätte kul minne! Lycka till på lördag!

  3. Ellen

    När jag hjälpte min syster att arrangera dop så fick vi två lärdomar. Planera för lunch och sådana saker även för er föräldrar/inblandade hjälpare så ni inte bryter ihop i blodsockerfall 😛 Vi hade så stort fokus på bebisens mat och sömn och så vidare att vi glömde äta själva och fick huvudvärk och var helt slut efteråt. Så det är tips ett, glöm inte er själva. Sen tips två, extrakläder inte bara till barnet. Igen hade vi så stort fokus på bebisen och att hon skulle ha en extra klänning osv att det blev lite snopet när det var mammans klänning vars dragkedja plötsligt inte fungerade innan dopet och vi fick nåla ihop den medan gästerna väntade 😛 Så ja, tips två är också; glöm inte er själva 😛 I övrigt är det bara att försöka njuta och prata med gästerna 🙂 Finns många som vill hålla i bebisen så låt andra ta henne lite om ni är bekväma med det så ni hinner träffa de som gjort ansträngningen att resa och komma! Hoppas allt blir som ni önskar 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Väldigt bra tips, tack snälla! 😀 Jag hade inte ens tänkt på att packa ner ombyte till oss… Kram A

    2. Camilla

      Men Gud världens bästa tips ju, vi som har en riktig kräk-bebis! Snyggt att behöva stå i kyrkan med nerspydd kläning!

  4. Cecilia

    Jag undrar också vart boken är köpt. Vi ska döpa vår dotter om några veckor o funderar självpå gästbok. Den här verkar vara precis det jag söker. Kram

    1. Herr och Fru Lagergren

      Den kommer från Designtorget! Men har sett att den finns billigare att beställa på nätet. kram A

    1. Herr och Fru Lagergren

      Den kommer från Designtorget! Men har sett att den finns billigare att beställa på nätet. kram A