Angelica Lagergren

Mer pyssel!

IMG_7037.JPGIMG_7036.JPGIMG_7032.JPGIMG_7034.JPG Det här håller på att förvandlas till en pysselblogg, men den tiden Alice sover går åt till att pyssla och baka till dopet. Igår var jag ute och åt middag för att fira Johanna som fyllt år och efter middagen följde alla med hem till oss och hjälpte till att göra pom poms. Så himla snällt! Jag är evigt tacksam för all hjälp jag får.

Vi gjorde 33 stycken pom poms, nu har jag en vattenblåsa på handen av allt klippande… En hel del pyssel återstår. Det ska bli rätt skönt när dopet är över, då ska jag försöka koppla av lite mer. Jag är ju tyvärr en sån som går all in när jag ordnar nåt, jag vet att ingen egentligen bryr sig om ballonger och vimplar, men jag gör det. Jag vill att det ska vara perfekt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida B

    Jo! Jag bryr mig! Vi ska ha namnfest i November så pyssel står på agendan här hemma oxå! Lycka till med alla förberedelser och med dopet!

  2. Malin

    Superfina! Maffigt med så många och snyggaste färgen rosa! Fint matbord ni har. Får man fråga var det är köpt? Ha en toppen dag olycka till meddopet.