Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

IMG_6268.JPG

Längre tröja och tights från Kappahl, strumpor från Polarn och pyret (De bästa ever, de åker inte av!).

Idag har Alice på sig mysiga, mjuka höstkläder på sig. De här kläderna är i storlek 62, hon kan ju fortfarande ha 56…men jag kunde inte hålla mig. Jag älskar kombinationen rosa och grått. Ljusblått och grått är också fint tillsammans!

/ Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. M

    Sötare än så blir det inte!! Följer er blogg med glädje (besatthet om ni frågar min sambo). Är så glad idag då jag äntligen får bära min bebis (5 månader idag). Vi har haft det lite jobbigt men er blogg har förgyllt dagarna!! Vill bara tacka för det! Kram

  2. A

    Hej:) tänkte skriva till dig förut men struntade i det. Nu gillade du min bild på instagram på en ljusrosa klänning till min bebis och då kände ja att ja måste. Min Selma är född den 9e juli och ja läste din förlossningsberättelse och det va så sjukt hur likt allting va mig och min förlossning. Allt från det första du sa när din bebis kom till massa annat va exakt vad ja sa haha. Tycker det är så sjukt hur två människor som aldrig setts eller känner varandra har så mycket lika. Hoppas du och din tjej mår bra:)

  3. Jessica H

    Håller med, pop strumporna är de bästa. Fick ett par när sonen föddes och sen var vi fast, Har bara pop strumpor nu:)