Angelica Lagergren

Att få vakna upp nära henne…

IMG_6038.JPG … är det bästa jag vet! Hon ser dock inte lika nöjd ut… Det låter så himla klyschigt att säga att barn är meningen med livet. Jag hade ett superbra liv innan Alice kom, men nu känner jag mer en djup grundglädje i kroppen när jag vaknar. Förstår nån hur jag menar?

Innan hon föddes var jag såklart glad när jag vaknade (eh… Inte de sista fem veckorna som gravid dock. Då var jag ledsen för att hon fortfarande var kvar i magen när jag vaknade, jag ville att förlossningen skulle starta och hade fått för mig att den bara gör det på natten) men nu är det på ett annat sätt.

Hennes små leenden och skratt gör att all trötthet och smärta i rygg och nacke försvinner för en liten stund. Hehe, sen kommer smärtan dock tillbaka ganska snabbt. Är det fler av er som läser bloggen som har problem med nacke och rygg? Jag ska ringa och boka massage idag. Och tid för efterkontroll hos min barnmorska! Nu har jag haft det på min ”att göra”-lista huuur länge som helst. Jag måste komma igång med träningen.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Jeg føler det på akkurat samme måte! Livet var kjempefint før min datter ble født for fire måneder siden, men nå har livet, som du sier, fått en annen mening. Jeg har aldri vært så trøtt i heeeele mitt liv, men jeg nyter hvert minutt jeg tilbringer med min lille engel! Tenk at man kan være så glad i et annet menneske!

  2. Sara

    Jag hade också extremt ont i nacke och framförallt ländrygg från den sista månaden av graviditeten tills för ungefär en månad sen då jag faktiskt började träna 3 gånger i veckan. Dels går jag på sats strongmama och sen har en PT satt ihop ett program som är riktat till nyblivna mammor. Egentligen har jag djävulskt svårt för att ta mig till gymmet, tycker lixom att det är skönare att sitta hemma och surfa och läsa bloggar men nu har jag tagit mig i kragen och jag rekommenderar det verkligen.

  3. Catrine

    Oh så underbart. längtar verkligen tills vi får vakna upp till vår lille prins men just nu känns det som att det aldrig kommer ske trots att det bara är 2 veckor kvar. Myyys 🙂

  4. Sanna

    Jag har problem med nacke och rygg, fast det hade jag innan jag blev gravid, men att sedan bära på en tung mage och nu bära i bärsele mestadels av dagen pga att sonen har extremt närhetsbehov gör inte att min rygg känns bättre. Det som gäller är nog att inte bära i sele för långa stunder, tänka på hur du man sitter när man ammar och att börja träna rygg och mage för att få en stark hållning.

  5. Matilda

    Jag har som du också ont i nacke, rygg och axlar av allt bärande och ammande. Den här försöker jag göra några gånger i veckan och jag tycker det är så himla skönt! Prova!