Angelica Lagergren

Dregglis!

IMG_5997.JPG Sprallson har börjat dreggla så jag klickade hem ett gäng dregglisar från Dregglis.se. Bland annat den här gulliga med ugglor på.

Hon har inga tänder på G, jag har förstått att bebisar dreglar mer då? Min bvc-sköterska sa att det finns bebisar som föds med tänder, har ni varit med om det någon gång? När fick era bebisar tänder? Slutade ni amma då?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Vår tjej fick väl tänder när hon var dryga halvåret men de kom rätt snabbt på raken när de väl började ploppa ut. Ammade henne tills hon var nästan ett år (mest snuttande på slutet men ändå). Hon bet väl någon gång när hon insåg att hon kunde retas lite men skulle hon bara äta/snutta så gjorde det inget, brösten härdas precis som när man börjar amma i början so dont worry! 😉

  2. Lavoely

    Min dotter Saga fick sina första tänder när hon var 2,5 månad gammal. Hon stoppade in sina händer i munnen hela tiden och försökte klia. Vi såg ca vecka senare att tandsprickningen hade börjat! Saga vill även vara vaken lite extra på nätterna när tänderna börjat spöka, så en vakennatt resulterade en ny tand!

    Tack för en fantastisk blogg!!

  3. Caroline

    Har inga barn men vet att jag fick tänder innan jag var 4 månader och bet konstant på min mamma när hon ammade mig i över 4 månader till… Men hon har sagt att de inte gjorde jätteont! jag tappade sedan min första tand (på vanligt sätt) några veckor innan jag skulle fylla 4 och hade tappat alla tänder jag hade innan 9 år ålder…

  4. Emelieaylin

    Jag ammade min dotter tills hon var två år (och hade då alla tänder), eftersom hon tyckte om det och jag med, och det är ju bara bra för barnet. Hon har bitit mig ett väldigt fåtal gånger., så det var aldrig något problem.

  5. Jenny

    Min son fick sin första tand när han var 10 månader. Nu är han snart 16 månader och har 12 tänder. För honom har de kommit i omgångar, nu senaste fyra stycken samtidigt.

  6. Sanna

    Vår lilla son dreglar mycket och de har han gjort ganska länge (är snart 5 månader gammal) men har inga tänder än. Händerna ska gärna in i mun också eller något annat som ser spännande ut (leksaker, bodyn, handduken mm). En av mina vänner har en son som föddes med en tand, gick bra att amma han iaf!

  7. Sara

    Sonen fick första tanden runt 4-5 månader. Var en vecka som han bet mig konstant i bröstet (AJ!!!), men sen blev det bättre. Helammar fortfarande och han är nu 8 månader, har snart 6 tänder och biter tack och lov inte mer! 🙂

  8. Helena

    Min dotter fick tänder vid 3,5 månad. Jag ammade på tills hon var 10 mån 🙂 Hon bet mig ibland men inte ofta. Inget att sluta amma för..

  9. Fanny

    Min kille fick tänder då han var 4-5 månader. Jag ammade tills han var 13 månader. Kommer faktist inte ihåg att han skulle ha bitit mej under amningen. Man glömmer så otroligt snabbt :/