Angelica Lagergren

Alice två månader!

IMG_5945.JPG God morgon! Igår tog vi ny polaroidbild på mig och henne… Lite försent. Hon fyllde ju två månader den 17 september, men men. Idag ska vi göra nya fotavtryck i alla fall och se hur mycket fötterna har vuxit.

Jag tycker att hon utvecklas varje dag och nu börjar hon skratta och le mer och mer. Sen vi började ge henne ersättning efter att jag ammat är hon så mycket gladare och nöjdare.IMG_5971.JPGHon känner igen våra ansikten och röster och liksom skiner upp när jag eller Stefan närmar oss (inbillar jag mig i alla fall). Hon kan lyfta nacken även om vi är lite dåliga på att träna den flera gånger om dagen. Hon kan krypa och kan femmans gångertabell! Mirakelbarn!

Nu ska jag äta gröt med kanel och socker! Mmmmm!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamman

    Tack för en underhållande blogg, vilken räddning vid mina nattamningar att läsa om dina! Vår grabb är några veckor yngre än er, och jag hoppas på att kunna aktivera oss lite på dagarna men är så nervös över att gå på stan och det verkar så smidigt för er.. Har ni bara en jättenöjd dotter eller vad har ni för trick? Skulle gärna läsa ett inlägg om hur du planerar era utflykter! Vår pojke går från 0-100 när han blir hungrig vilket känns stressande om man då ska hitta ett ställe att fixa ersättning eller amma om man då står mitt i en kö eller i en affär? Tack för en superblogg, kram!

  2. Josefin och M

    Haha! Underbart, femmans tabell 😉

    Vår lilla tjej (född dagen innan Alice) ler också en massa så vi håller nästan på och tävlar vem som kan få henne att le mest. Längtar tills första skrattet ska komma!