Angelica Lagergren

”Vill ni att era läsare ska kommentera?”

IMG_5813-0.JPGSprallig liten tjej på picknick på Åhlens!

Den här bilden kan ju symbolisera vad jag tycker om era kommentarer. Jag ÄLSKAR när ni kommenterar. Jag kan ju bara svara för mig nu, men en stor anledningen (typ den största) att i alla fall jag skriver den här bloggen är för att få kontakt med er som läser. Utbytet med er betyder väldigt mycket! Jag ÄLSKAR när ni skriver kommentarer. Jag måste erkänna att jag själv är rätt kass på att lämna avtryck i andra bloggar jag läser (vilket är typ 20-30 olika varje dag).

Jag skriver ju ofta inlägg där jag frågar er hur ni gör hemma eller vad ni tycker om saken. Och det är för att jag verkligen bryr mig om hur ni gör hemma eller vad ni tycker om saken. Ni kommer väldigt ofta med kloka, fina och smarta kommenterar. Några enstaka gånger kommer någon elak/syrlig kommentar, men jag försöker att inte ta den typen av kommentarer personligt. Trots att jag bara varit mamma i tio veckor vet jag att jag är den bästa mamman till lilla Alice. Och jag gör ingenting som skulle kunna skada henne.

Men… Ibland blir ni lite… ehm… hetsiga mot varandra! Och det är också okej tycker jag, så länge ni inte är otrevliga mot varandra. Alla har ju rätt att tycka olika, så är det ju. Men det är ondödigt när det blir pajkastning i kommentarsfältet. Men som jag skrivit förut, jag tycker om när ni skriver precis vad ni känner och tycker. Och jag tycker absolut inte att man måste tycka som jag. Just barn och barnuppfostran kan verkligen vara ett känsligt ämne, men man får inte glömma att alla barn är olika och har olika behov. Det som fungerar för en bebis fungerar inte alls för en annan.

Nu ska jag göra mig i ordning och träffa Johanna och hennes dotter Molly och åka till Täby C och shoppa. Ikväll väntar tacos med pulled pork istället för köttfärs. Mmmm!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linda

    Vill bara önska er en trevlig helg härifrån Finland. Det är så kul att läsa er blogg då er dotter är en vecka yngre än vår dotter. 🙂 h. Linda och Janina i Finland

  2. Madelene

    Jag brukar aldrig kommentera bloggar men känner att jag måste göra ett avtryck här! Hittade er blogg när jag var gravid och vi hade ungefär samma bf, då är det ju extra kul att följa 🙂 och vi fick vår lilla son 19 juli så väldigt jämngammal med Alice och det är såå roligt att följa er och lilla Alice! Mycket mycket känner man ju igen 🙂 kram på er!

  3. Mia

    Kul att du tog upp min fråga! 🙂

    Håller med dig 100% och att det handlar om retorik..HUR man lämnar en kommentar spelar så stor roll, ev inte VAD man tycker! Iaf inte för mig!

    Kram o ha en solig fredag!

  4. Helene

    Ha en fin fredag med familien, jeg syns bloggen deres er helt fantastisk! Jeg har selv en datter som er 12 uker, og jeg kjenner igjen meg i mye av det du skriver❤️

  5. Anna

    Hej!! Jag kommenterar aldrig på bloggar, men läser några stycken varje dag! Men nu är det dags, jag ÄLSKAR eran blogg!! Känner igen mig så mycket, har en son som är 7 månader och kämpade med amningen som inte räckte egentligen. han var missnöjd jämnt, men jag var så envis och ville inte ge ersättning – dumt!! Började med det som tillägg när han var 3 månader och då blev det bättre. Men provade alla knep, lättöl m.m…. Många frågade om jag åt ordentligt och det gjorde jag verkligen, alla har inte massa mjölk… Kram Anna

  6. Emelie

    Åh vilken söt bild på Alice!

    Och jag gillar verkligen er blogg, min favorit nu för tillfället. Det är så roligt att ni uppdaterar ofta 🙂

  7. Jeanette

    Hej! Jag fullkomligt ÄLSKAR din blogg! Du är så ärlig och härlig! Jag får mig ofta ett gott skratt och nickar instämmande eftersom jag fick barn för 4 månader sedan och vi går igenom exakt samma funderingar. Det är det som är så häftigt! Så jag kan sträcka på mig lite extra och tänka, ”äh vafan, det är inte bara jag som är knäpp, andra nyblivna mammor går igenom samma faser/funderingar”=) I love it!

    Hoppas ni får en fin dag och en supermysig helg