Angelica Lagergren

Somna aldrig osams…

IMG_5860.JPG

IMG_5837.JPG

IMG_5834.JPG

IMG_5817.JPG

IMG_5810.JPG

IMG_5806.JPG

IMG_5799.JPGOj, vilken lång dag det har varit. Nu sitter jag i soffan och äter choklad, marabou schweizernöt är min favorit. Tillsammans med ett kallt glas cola light. Dagen har varit jättemysig. Jag älskar verkligen att hänga med andra mammor och deras bebisar. Annikas och Hannahs söner är visserligen ganska mycket äldre än Alice, men det är härligt att kunna vara mamma-lediga samtidigt.

Stefan och Alice har gått och lagt sig. Vi är tyvärr osams… Inte jag och Alice, men jag och Stefan. Jag gillar verkligen inte att somna osams. Eller jag gillar inte att bråka alls, men ibland är ju det nödvändigt tyvärr. Men just att gå och lägga sig när man inte sagt förlåt är verkligen inget som jag gillar.

Har ni som är i en relation någon regel om att alltid bli sams innan ni somnar? Vi brukar alltid se till att bli sams, men ibland går det ju inte hur gärna man än vill. Både jag och Stefan är rätt envisa och har svårt att släppa saker och inte älta vidare. Och våra bråk handlar väldigt sällan om allvarliga saker och det är inget allvarligt nu heller. Men att ha en liten spädis tar på krafterna, hur mycket man än älskar varandra. Nej, nu ska jag gå upp och lägga mig. I morgon är en ny dag och förhoppningsvis slipper vi tjafs och sura miner då. Sov gott! Jag tycker så mycket om er ska ni veta!

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Ibland kommer man inte längre i en diskussion/ ett bråk (vi bråkar aldrig, men vi kan diskutera och ha olika åsikter ibland). Ibland har vi som slutsats av sånna diskussioner ”agree to dissagree” – helt enkelt att man känner att man har försökt att komma till samma slutsats men det gick inte så man kommer överens om och respekterar att man i den frågan/problemet har olika synpunkter och egentligen så har ingen ”rätt” utan det är bara hur man ser på saken. Det fungerar såklart inte i alla frågor eller problem, men för ”småsaker” kan det vara en bra lösning för att slippa massa onödigt tjafs!

    Hoppas ni är vänner nu i alla fall!

  2. Moa

    När Leah var i Alice ålder så var vi osams ibland. Det blir ju så lätt så med ett litet spädbarn ^^ även om man älskar sitt barn över allt annat så är det så jäkla tufft ibland. Leah skrek konstant i ca 3 månader.. Leah är nu snart 6 månader och allt flyter på så fint. Bråkar nästan aldrig längre förutom inatt ^^ Leah har sovit hela nätter sedan hon var 2 månader, men inatt ville hon vara vaken…. vi bråkade om vem som skulle upp, haha, löjligt men sömnen är ju så viktig där och då 😛 Inte kul att bråka men det går ju över 😉

  3. Caroline

    Det var väldigt nära att vi skulle lägga oss osams igår vi också, men jag mår sååå himla dåligt av att vara osams att jag var tvungen att reda ut det innan jag la mig. Även om man inte ian ta tillbaka det som sagts och gjorts så känns det skönt att kunna fråga ”vad gjorde jag för fel och hur vill du att jag ska bete mig nästa gång det händer? (Jag kunde inte hjälpa till när bebis var övertrött men kom med en del råd o tips för att hjälpa på nåt vis iaf, vilket gjorde min stressade sambo arg o frustrerad eftersom inget hjälper vid sån övertrötthet utan man kan ju bara trösta o va nära tills hon skrikit sig trött och somnar av det.) Nu vet jag att jag låter honom sköta det själv framöver och kunde därmed somna utan oro och huvudbry.

  4. Cecilia Q

    Hej! Här händer det oxå att vi somnar osams, men inte innan Juliet kom.. Nu känns sömn så himla viktigt då det inte blir mycket av den varan! Men det är alltid jag som är osams och ska bråka, han tycker det är viktigare att bli sams först.. Tänker varje gång att jag ska bättra mig men sen blir jag envis som en åsna igen!

    Idag ska Juliet få sin 3 månadersspruta… Jag har redan ont i magen!!!

    Jag har en fråga, jag vet ju att ni inte vill prata om Alice avföringsvanor och jag accepterar såklart det!

    Min fråga lyder; hur blir Alice i magen av ersättning? Märker ni nån skillnad? Har kämpat i över en månad med nätterna, ibland vaknar hon varje timma. Av hunger eller ej, det vet jag inte men jag matar henne varje gång annars lugnar hon sig inte.. Allas råd är att jag ska ge en flaska ersättning innan hon ska sova men jag vill inte riktigt. Är det för min skull eller hennes? Även om jag känner att jag är mer och mer slut över att inte få sova. Och vem säger att jag kommet få sova bara för att hon får ersättning? Och blir de förstoppade av lite ersättning?

    Usch, nu ska vi göra oss redo för BVC… Ha en bra fredag allihopa!

  5. Olivia

    Jag drömde inatt att jag var hemma hos er. Ni bjöd på hemmagjord pizza och vi hade det så himla trevligt! Det var supermysigt att få träffa er även fast det inte ens var på riktigt, haha! Det känns ju som man känner er när man följer er varje dag 🙂

    Jag och min kille har varit tillsammans i 8,5 år (är 21 år) och har som oskriven regel att alltid ge varandra en godnattpuss. Oftast leder det till att det där onödiga småtjaffsen rinner ut i sanden och man ger varandra en puss och håller om varandra istället 🙂

  6. Annica

    Hej

    Tack för en underbar blogg.

    Men jag måste bara skriva gå aldrig aldrig och lägg er osams.

    2 gånger har jag fått åka ambulans mitt i natten utan att veta att jag var sjuk… Finns inget som man hade ångrat så mycket om man inte skulle träffas mer.

    Nu behöver det ju inte vara så drastiskt men det finns de som går bort i sömnen eller problem uppstår.

    Likadant är det att aldrig lämna hemmet osams.

    Bara ge varann en puss eller stanna upp och ge en varm kram, allt behöver inte vara utrett men ge en kram alltid alltid innan man lägger sig eller man går hemifrån.

    Kan betyda så mycket för någon av er.

    Många varma kramar

  7. MammaMia

    Efter 15år tillsammans, gifta i 9år och 3 barn… Eh, jo det HÄNDER att vi somnar osams! 😉 lovet går upp o ner (tur är väl det!) allt ska väll inte lösas på en gång? Släpp allt ”som man bör göra”, mest för er egen skull!

    Kram o lycka till önskar MammaMia

  8. therese

    Tänkt skriva detta ett tag men aldrig blivit av, men nu kanske är läge så att det värmer lite 🙂

    Du och stefan har fått mig att vilja gifta mig och bilda familj. Jag har aldrig känt så förut. Började med att jag någon gång då och då kom in på bloggen (om ngn länkat eller liknande) och varje gång tänkt att åh, så vill jag också ha det! Och sen typ mitten på din grav har jag följt er dagligen. Förmodligen jag som står för majoriteten av sidvisningarna, haha!

    Det finns många med sk ”perfekta liv” blondinbella tex. Hon är också gift och har barn. (Och bra jobb och..och..) men har inte blivit berörd alls. Förmodligen för det känns som en annan ouppnåelig värld. Men ni däremot. Jisses! Bröllopsvideon för ett tag sedan fick tjejen som aldrig gråter att fälla tårar!

    Jag bara längtar tills träffar en man och får bli som ni <3 ni är så fina. Godnatt hoppas du kan sova ändå A!

  9. Anne

    Det var tråkigt att höra att ni somnar osams. Jag hoppas du kan sova gott ändå! När båda är för trötta så är det nästan omöjligt att hålla sams. Hos oss är min sambo den som glömmer och jag mer långsint. Det är ofta räddningen. Vi har inga regler men jag ser alltid till att vi är någorlunda OK innan någon av oss går utanför dörren. Du ska se att efter en natts sömn klarnar sinnet igen! Stor kram till dig!

  10. lin

    Lite osämja händer oss alla! Och klarar man småbarnsåren, klarar man allt sägs det ju! Dock funkar inte det där med att bli sams innan man går och lägger sig bara för att, för oss. All irritation måste ur min kropp innan jag blir sams med min sambo. Och låter vi det ta sin tid, så blir det bra mycket härligare när vi blir sams! Och då är verkligen allt glömt och förlåtet. Men det är klart att sådant kan vara olika. 🙂