Angelica Lagergren

Bildbonanza från Blog awards 2014.

IMG_5440.JPGMin gulliga tvillingsyster sminkade ju mig igår, sån himla lyx! Jag tänkte dessutom clipsa i massa löshår, men när vi hade satt i häften insåg vi att det var helt fel färg på håret, mitt hår har tydligen ändrat färg sen sist jag hade håret i, mycket märkligt. Hur som helst var jag supernöjd med sminket! Jag och Jessica ska ha födelsedagsfest på lördag, då ska jag be henne att fixa mig igen.

IMG_5382.JPGJag hittade en klänning på Bikbok för 199 kr som jag slog till på, tight, svart och långa ärmar, precis som jag gillar det.

IMG_5441.JPGJag och tvilling på röda mattan! Jag drack alkohol (mer än några klunkar) för första gången sen lilla A föddes. Det var en sån märklig känsla att vara utan henne… Det blev en halv drink och ett glas skumpa, sen var jag alldeles för snurrig. Jag kände mig dessutom väldigt disträ med alla jag pratade med… Det kändes som att min hjärna var inbäddad i bomull och det var SÅ mycket folk överallt. Även om jag åker in till stan ett par gånger i veckan så sitter jag ju mest här hemma i huset, så det blev lite utan en chock med alla människor och kindpussande.

IMG_5399.JPGIMG_5414.JPGIMG_5411.JPGIMG_5426.JPGBlog awards var verkligen sjukt bra uppstyrt! Det var på Fotografiska (superbra lokal för fest!) och alla var på så himla gott humör. Jag fick en sittplats längst fram så det kändes nästan som att jag satt på scenen när det var artitsuppträdanden. Bäst på scenen var Molly, hennes låt Freak berör mig verkligen.

IMG_5433.JPGFantastiska Molly! Hon sjöng på mitt och Stefans bröllop, så jag kommer alltid, alltid känna extra värme och kärlek när jag träffar henne. Hon är så ödmjuk, trevlig och talangfull.

IMG_5439.JPGNär klockan närmade sig 23 tackade jag för mig och mötte upp Stefan och Alice. De hade såklart haft det jättebra och lilla A låg i sin vagn och käkade på sina händer när vi sågs. Älskade unge! Hon sov ganska bra i natt men jag är heeelt slut. Idag ska jag vara sova, äta och ta en promenad. Och dricka kaffe, dags för dagens andra kopp nu.

/Angelica

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Men hallå, när är det dags för er att vinna pris? I got your back – jag röstar! Synd att jag missar kalaset på lördag 🙁 Skit att det ska vara bröllop i tid och otid… Kram/ Jennifer