Angelica Lagergren

Sy en amningsponcho

IMG_4647.JPG Jag letade och letade efter en tunn poncho att amma i när jag är ute på vift, men jag hittade ingen. Nu har jag köpt tyg och så fort jag får tid ska jag försöka sy… Jag kommer nog behöva hjälp av min tvillingsyster eller mamma när jag ska försöka göra nåt mönster. Men annars vill jag försöka klara det själv…

Och natten hörrni!!! Vilken drömnatt! Alice sov i sex timmar och jag har inte sovit så många sammanhängade timmar på jag vet inte när. När jag var gravid kissade jag ju fyra, fem gånger per natt (det saknar jag inte!).

Nu har lilltjejen precis ätit och somnat här nära, nära. Jag ska kolla på film tror jag. En slappardag i soffan är uuunderbart! Jag har inte orkar pallra mig iväg till affären för att köpa grejer så jag kan baka. Tyvärr. För jäklar vad mitt sötsug är starkt. Hela tiden.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Asså..det här med sötsuget. VAD ÄR DET? Trötthet som måste kickas igång eller är det ngt kemiskt som gör att jag MÅSTE ÄTA GODIS/GLASS/WHATEVER DAGLIGEN!?!

    Åt nästan inget godis under grav men nu kan jsg inte hålla mig..nån duktig på det här som vill förklara? 🙂

    1. Cecilia Q

      Undrar så detsamma! Spöregnade ut och min dotter skrek i bilen så att köpa godis kändes bara jobbigt men efter 1463463256 titten i kylskåpet hittade jag en flaska kolasås.. Som nu är slut!! Varför är det så?? Ammar du? Kan det vara därför?

      Kram

      1. Mia

        Haha..jag ammar och det verkar som vikten bara rinner av mig så jag tror att kroppen vill ha energi..snabb energi!

        Bara så hemskt att jag under grav lät bli godis för att jag inte ville ge bäbsen skit, men nu när jag ammars så äter jag whatever. Typ kolasås med maränger som igår..mums liksom??? Nej!? 😀

  2. Caroline

    Lustigt att du skriver det, för jag har suttit och googlat amningsponchos och amningssjalar idag och blev så frustrerad över att det knappt finns några och dom man hittar är rätt tråkiga och dyra. Funderar också på att sy en. Fast vad är skillnad på en vanlig tunn poncho och en amningsponcho?

    Om du syr en får du gärna visa hur du gör 😉

    Jag tänkte köpa lite fina sjalar också som man kan ha. Borde funka det med!

    Ha en bra dag 🙂

  3. Anna

    Vad skönt att ni fick sova!!! 🙂 Bonti har en väldigt schyst amningsponcho/tunika, tror du skulle gilla den 🙂 Jag köpte en sån förra hösten när vi fik vår son, kan användas även när man slutat amma!

  4. Naomi

    Åh vad härligt att ni har fått sova! Helt underbart när man plötsligt får 5-6 timmar sammanhängande sömn igen! Det är ni värda, vilka kämpar ni är alla tre!

  5. Therese

    Hej och grattis till Alice (och till era 6timmars sammanhängande sömn inatt, wohoo! 🙂 )

    Min Agnes blir 4 veckor idag och mitt sötsug är sju resor värre än då jag var gravid, helt sjukt!

    Ha en mysig slappardag!

    Kram.