Sova utan henne, nej tack! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Sova utan henne, nej tack!

IMG_4245.JPGNej, hörrni. Att sova utan den här lilla filuren var inte riktigt min grej. Jag testade att sova i hennes rum i natt efter att ha ammat vid halv ett ungefär. Men vid fyratiden vaknade jag av att hon skrek och jag låg kvar i sängen ett tag, men efter några minuter var jag tvungen att gå och hjälpa Stefan. Han hade såklart klarat det själv, det är jag som inte klarar det.

Jag vill inte vara utan henne. På helgerna kommer jag fortsätta sova med henne i vårt sovrum, men då är det skönt att veta att Stefan är den som får vagga henne och mata henne när det behövs.

Det känns dessutom som att min kropp vant sig vid upphackad sömn. Kan det vara så? Nu sitter jag och tittar på Nyhetsmorgon och ammar. Och Stefan sover men han har sagt att han ska göra amerikanska pannkakor till frukost när han vaknar. Jag längtar!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Förstår till 100%. Låter som en toppen ide’ att du är i samma rum men att ansvaret är Stefans fre+lör

  Frågor! 🙂

  1.Blir inte dina bröst mega pain om du inte ammar på en hel natt?

  2. Är Alice små leenden som hon visat på bild sen dag 1 (såå göllig!), har de blivit sociala? Dvs ler hon mot er? Brukar ju inte komma förrän senare iof, men ville fråga!

  Kram!