En timmes promenad! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En timmes promenad!

IMG_4284.JPG Det tar en halvtimme att gå till mamma, så idag har jag gått i en timme. Väldigt skönt för hela kroppen!

Jag är så glad att vi bor på landet, så att lilla A får andas frisk luft. Det är skönt att slippa hiss eller trappor när vi ska ut på promenad. Innan vi flyttade hit bodde vi vid Medborgarplatsen och hissen där var så liten att vagnen absolut inte hade fått plats. Vi hade ju såklart klarat det också, men jag är tacksam över att få bo i hus nära till både skog och hav.

Drömmen är såklart att få bo precis vid havet med båtplats. Det ska jag göra någon gång! Eller ha ett landställe ute i skärgården. Sååå, nog med dagdrömmande, nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.