Dopklänning! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Dopklänning!

IMG_4240-0.JPG Vi är inne i stan hela lilla familjen. Vi har shoppat en klänning som Alice ska ha efter dopet i kyrkan, och små söta byxor från Livly. Bild kommer senare. Nu ska vi svepa varsin kaffe på Nespresso innan vi går vidare. Jag är på jakt efter en tunn poncho att ha när jag ammar ute på stan.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Säg till vart du hittar ponchon. Jag är också på jakt då jag just nu är höggravid och inte kan knäppa en endaste av mina jackor.

  2. Johanna

    Har sett en jättefin poncho i leomönster på kappahl.. Tänkte själv ha den sen när min bebis behagar att titta ut! Bf igår 🙂