Angelica Lagergren

Åka kommunalt med barnvagn

IMG_4083.JPG Igår åkte jag och Frida in till stan, det var hennes premiärtur på bussen med barnvagn. Nu har jag åkt kommunalt ett par gånger med barnvagn och det är inte helt lätt måste jag säga. Trots att jag tryckte på den blå knappen på bussen så sänkte den inte ner bussen när jag skulle gå av. Men när jag gick först och tog barnvagnen efter mig (med min rumpa först, förstår ni hur jag menar, jag backade av) gick det lättare.

När jag åkte tunnelbana fick jag be folk flytta på sig så att jag kunde få stå vid en hörna… Varför är folk så ouppmärksamma? Det var samma sak när jag var höggravid, det var ingen som erbjöd mig en sittplats.

Utöver de två grejerna har det gått kanon, hehe. Det här ska inte bli en klagoblogg, jag lovar. Men för mig är det viktigt att det här är en ärlig blogg, jag tänker inte måla upp nån perfekt fasad. Det blir bara dumt tycker jag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Yeah!! Way to go! Själv tog jsg rulltrapp-oskulden idag, var själv!! Känns töntigt nog stort 🙂

    Bra det här med fasaden, finns ingen poäng med att skönmåla..det är ju vackert ändå!

    Kram!

  2. Josefine

    Så fina ni är! Det är mycket roligare att läsa verkligheten och tänk sen så bra för dig att kunna se tillbaka och minnas hur saker va, på riktigt 🙂

    KRAM!