Angelica Lagergren

Ny dag nya tag

bild 3 (2)I går kväll var det ingen perfekt kväll. Både jag och Angelica var supertrötta efter första dagen tillbaka i verkligheten. Detta efter 5 ½ vecka i bebisbubblan. Jag hade jobbat hela dagen samt tränat, Angelica hade knatat runt hela dagen inne i stan och tagit hand om Alice. Alice hade sovit större delen av dagen och var inte det minsta intresserad av att varken sova eller vara stilla i går kväll.

Men i dag är det nya tag, allting kan inte flyta perfekt hela tiden. Jag och Angelica pratade nu på morgonen innan jag åkte till jobbet att om vi båda är lika trötta i kväll som i går så kan vi inte hålla oss vakna för att kolla på Paradise Hotel. Det är inte försvarbart, varken intellektuellt och mänskligt. När vi blir trötta i kväll så går vi och lägger oss, förutsatt att vi lyckas få lilla Sprallson att somna då också. Det är ju en annan historia.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Si

    Vi är också tillbaka i vardagen där båda ska jobba (hag hemifrån ca 3 tim/dag), de andra två kidsen ska t dagis respektive skola. Yikes. Vi måste lägga oss senast 22 för att få det att funka! För oss har det hittils fungerat att inte låta bebis sova mkt alls mellan 17 och 22. Dvs inget sovande i vagnen då utan då är hon med och kollar på familjen. Då är hon rejält trött när vi lägger

    Oss. pröva om det kan vara ngt för er också!

  2. emma

    Paradise hotell finns på viaplay från kl 15.00 de dagarna det inte är utröstning upptäckte vi i onsdags. Nu ser jag och min sambo det när sonen sover någon lur eller för kvällen.

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Emma,

      Jag tycker det är lite jobbigt att det har kan vara det bästa jag läst på hela dagen och att jag fick ett litet adrenalinpåslag. Supertack för tipset!

      / Stefan

  3. Josefine

    Ni kommer hitta er väg i bebislandet. Man lär sig med tiden att det fungerar väldigt bra att vara snäll när man inte vill vara snäll om ni förstår hur jag menar. Att hålla tyst när man vill tokskrika av trötthet och kanske nästa gång mötas med samma ”respekt”. Orken för konstruktiv kritik / bråk är oftast liten när man är supertrött så bäst att kramas istället eller ta en liten break från varandra. Ge varandra 30 min till en lång dusch, en prommis eller bara en tur till ICA ensam kan göra underverk. Ni verkar ha en så stark och fin kärlek så detta är bara en anpassningstid där ni hittar er balans snart.

    Att gå från två till tre är ju en stooor omställning om än underbar.

    Stor kram!