Angelica Lagergren

Nystart med träningen

IMG_9378.JPGJag har ju låtit min kropp, typ, förfalla här under sommaren. Lust att träna har inte funnits där och sen Alice kom så vill man ju inget annat än att bara spendera så mycket tid med henne som det bara går. Men nu är det dags att bättra sig.

Problemet är ju bara detta (tidigare bortförklaring som jag nu rådigt bot på) att eftersom vi bor en bit från närmast SATS så är det inte läge att gå upp tidigare på morgonen för att träna. På kvällen efter jobbet så vill jag bara åka hem, och efter middagen så är jag för trött. Så nu har jag löst det. På mitt jobb så har ju relativt generella flexregler. En timme på morgonen, kvällen och även kring lunch. Den där timme kring lunch tänker jag börja använda till att träna 2-3 gånger i veckan.

Så nu när det är dags att börja jobba, komma in i rutiner och får en nystart till hösten (det finns andra bloggar som trycker hårt på detta så jag kommer att hålla mig kort) så gick första träningspasset av i dag. 22 minuter kondition följt av 5 minuter rodd följt av några core-övningar. Träningsvärken, du är hälsad!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.