Angelica Lagergren

Läget hos Fam Lagergren just nu

IMG_9401.JPGIMG_9398.JPGJag knatar runt med Alice i Babybjörnen och Angelica har somnat på soffan. Det blir lätt så när man gått runt i stan hela dagen.

Sen så samlar hon sömntimmar inför i natt samtidigt som jag och Alice får lite mystid tillsammans. Jag sover ju på gästsängen i Alice rum i veckorna nu när jag jobbar och Angelica har hand om Alice helt själv. Jag kommer att ha hand om Alice nätterna fredag till lördag och lördag till söndag. Då får Angelica sova ut och vila upp sig.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Tänk så olika man ser på saker och ting. Jag har aldrig förstått mig på den här ”bit ihop grejen”. Det är väl toppen att turas om så länge man kan och få vila upp sig mellan varven. Det blir ju annorlunda när båda arbetar lika mycket. Utan vila blir det ingen kärleksfull stämning heller.. Bara min syn på det hela så här mitt i natten!

  2. Lina

    Kan inte förstå varför killarna oftar flyttar ut ur sovrummen, bit ihop! Annars slutar det efter några år att ni fortfarande har delade sovrum! Det är inte bara när de är nyfödda som de är vakna/vaknar till på nätterna. Jag och min sambo har sovit varenda natt tillsammans i sängen fastän sonen sovit med oss!