Angelica Lagergren

Älskar vår skötväska!

20140802-130724-47244613.jpg
Jag är så himla nöjd med vår skötväska från Skip hop. Vi letade superlänge efter en skötväska som inte såg ut som en klassisk skötväska och vi ville inte heller att den skulle vara sportig som många är. Den här är perfekt för oss! Jag tycker att den ser ut som en vanlig väska men har allt en skötväska behöver – massa fack och en portabel lite skötbädd.

20140802-130908-47348453.jpg
Den är packad med blöjor, våtservetter, extra kläder till Alice, små handdukar och rosa hundbajspåsar. Så himla praktiskt att slänga en använd blöja i en sån påse, igår bytte jag blöja i bilen och då var det himla bra att ha påsar.

Nu ska vi äta lite lunch innan dagens besök kommer. Jag tror som en av er läsare skrev, att jag fått svamp på bröstvårtorna. Jag ska testa pensla med samma bikarbonatlösning vi penslar i Alice mun. Annars får jag prata med BVC-sköterskan, vi ska dit på onsdag igen.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja

    Om du fortsätter att få problem kan du använda dig av en amningsnapp, så slipper du sår och svamp på bröstvårtorna. Jag fick det tipset av min bvc sköterska och har inte haft något problem sedan dess. Min kille är nu snart 4 månader och har klarat sig ifrån torsk 🙂

  2. Malin

    Tack för en mysig blogg!

    Jag fick min dotter i början på juli och redan efter en vecka fick hon torsk och jag fick likaså svamp på bröstvårtorna, fick det förklarat att många sommarbarn får det. På amningsmottagningen sa de till mig att smörja med canesten under två veckor och det blev skillnad direkt. Använde purelan när smärta uppkom och det förvärrade det hela. Svampen spred sig ytterligare av fukten. Jag uppmanades också att i så stor utsträckning som möjligt avstå från vitt mjöl och socker då det hjälper svamp en att växa. På dottern använde vi vichy-vatten till en början och det fungerade på tungan men torsken spred sig till gom och svalg. det fick vi inte bort så nu använder vi receptbelagd medicin och det ser redan jättefint ut i munnen.

    Lycka till med er svampbekämpning och tack än en gång för er blogg.