Mysigt besök. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Mysigt besök.

bild 1 (3)Igår var Annika här och fikade och lekte med Alice, det var så mysigt. Hon har ju en egen liten bebis, eller Frans är inte så liten längre, han är snart åtta månader. Men hon fick tyvärr inte ta med honom… Vi vill ju vänta lite tills Alice träffar andra barn. (På grund av infektionsrisk) Men nästa vecka ska vi luncha tillsammans inne i stan, det ska bli så spännande och roligt. Då är Alice över två veckor gammal och jag tänker att vi är redo för ett litet äventyr då. Stefan ska köra oss, jag känner mig inte redo att åka kommunalt än.

bild 5Annika hade med sig så himla fina presenter. En kjol från Miami, en mysig filt som kommer fungera kanon vid offentlig amning (lite nervös inför det!) och två nagellack som Blondinbella gjort. bild 2 (2)Annika tog den här bilden på Alice och Stefan, haha. Så gullig! Jag tycker att det ser läskigt ut när hon håller på och rullar ögonen sådär, men här blev det himla gulligt på bild. Alltså hennes trosor… så stora på den där lilla kroppen. De flesta av hennes kläder i 50 är fortfarande lite för stora, men sen växer hon ju inte som hon ska heller. Jag hoppas verkligen att hon tjockat på sig på besöket på BVC i morgon… Annars vet jag inte vad vi ska ta oss till.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.