Treårig förlovningsdag – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Treårig förlovningsdag

20140730-183203-66723396.jpg

Foto: Malin B Schmid

I dag är det tre år sedan vi förlovade oss. Tre år sedan vi var på några bekantas bröllop och diskuterade vårt eget bröllop. Tre år sedan en varm julinatt i en förort till Stockholm. Tre år sedan Angelica (efter åtta månader tillsammans) tröttnade på att jag inte friade och tog saken i egna händer. Tre år sedan en av de bästa dagarna i mitt liv.

Detta betyder också att det i morgon är tre år sedan Angelica vakande upp dagen efter vår förlovning och satte sig i en taxi till Arlanda för att flyga till Paris och hänga med Justin Timberlake. Och det betyder att i övermorgon så är det tre år sedan vi gick och ringshoppade.

I dag när vi vaknade hade vi ingen koll på att det var våran förlovningsdag tills vi såg på Facebook att våra bekanta fira treårig bröllopsdag. Vårt fokus ligger ju på lilla Sprallson, men det känns skönt att hon gav oss en bra natts sömn i förlovningsdagspresent.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.