En liten fisk i munnen. – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En liten fisk i munnen.

20140730-105549-39349400.jpg
Så mycket som jag lärt mig under de här två veckorna… Det är verkligen nåt nytt (eller massa nya saker) varje dag. Älskar mina senaste googlingar, de är lite annorlunda från vad de var för ett år sen. Då kretsade precis allt kring vårt bröllop.

Alice har hur som helst fått torsk! Eller svamp i munnen, på tungan. Det ser inte så mysigt ut (vit beläggning) och det kan tydligen hoppa över till mina bröstvårtor också. Härligt!

På fredag ska vi tillbaka till MVC och då får vi se hur tungan ser ut då. Nu blir det ett avsnitt Dexter och sen ska Sprallson bada för första gången i livet! Idag kommer vår roligaste vän Annika hit på besök, då kan ju inte Alice lukta gammal ersättning. 😉

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia qadery

  Hej! Min dotter på 5 veckor har torsk! Hon fick det för ca 2 veckor sedan och vi fick rådet att badda vichyvatten på tungan. Alltså vichyvatten som säljs i glasflaska (märke Pripps’ tror jag) , inte lika eller så! När vi var igår på BVC tyckte hon att vi skulle köpa canesten för att smörja mina bröstvårtor med efter varje amning, innan amning badda med vichyvatten på bomullstuss på bröstvårtorna, vi fick även mykostantin (stavning?) utskrivet att ge henne 3/dag. Verkar inte som om hon lider av det men man är ju så nojjig ändå! Tycker att hon smackar och sväljer mycket men vad vet man!
  Då min amning kom igång lite sent trodde jag det var typ klumpar av ersättningen!

  Gillar verkligen er blogg, kul att ni båda skriver!

 2. Cecilia Qadery

  Hej! Min dotter på 5 veckor har torsk! Hon fick det för ca 2 veckor sedan och vi fick rådet att badda vichyvatten på tungan. Alltså vichyvatten som säljs i glasflaska (märke Pripps’ tror jag) , inte lika eller så! När vi var igår på BVC tyckte hon att vi skulle köpa canesten för att smörja mina bröstvårtor med efter varje amning, innan amning badda med vichyvatten på bomullstuss på bröstvårtorna, vi fick även mykostantin (stavning?) utskrivet att ge henne 3/dag. Verkar inte som om hon lider av det men man är ju så nojjig ändå! Tycker att hon smackar och sväljer mycket men vad vet man!
  Då min amning kom igång lite sent trodde jag det var typ klumpar av ersättningen!

 3. Marie

  Tungan kan även bli vit av ersättningen då den är tjockare än bröstmjölken, så fick våran tjej när hon började med det. Om det är torsk kan vischyvatten hjälpa, googla på det 🙂 Lycka till!å