Angelica Lagergren

Törsten när jag ammar!

20140727-202310-73390891.jpg
Alltså hungern och törsten nu när jag ammar, den är heeelt otrolig. Så fort jag sätter mig och ammar så känns det som att munnen dammar igen. Jag måste liksom ha vatten nu nu nu. Stackars Stefan är alltid nära till hands. Jag måste se till att alltid ha en vattenflaska nära sen när Stefan börjar jobba för ibland blir jag sittande i vad som känns som hundra år.

Känner ni igen er? Jag är så mycket hungrigare nu än när jag var gravid. Och sjukt sugen på godis! Nu ska vi äta tacos och kolla på film.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marielle

    hahah känner igen mig. Var så sjukt törstig heeela tiden. Ammar fortfarande nu när dotter är 10 månader och det har faktiskt gått över! 😀

  2. sassa

    Oooo ja! Jag dricker helt absurda mängder med vatten. Hungern är inte så extrem, men oj vad törstig jag är!

  3. Josefin och M

    Jo tack! Munnen känns som sandpapper och det blir ju inte bättre i denna värmebölja. Har en vattenflaska i varje rum typ 🙂

  4. J

    Och det härliga är att det inte sätter sig!! Ös på vet ja! 😉 sen när man drar ner på amningen blir det desto svårare att dra ner på mängderna men ät på, kroppen behöver det så! Jag var likadan, hade en stadium-flaska med mig överallt. Har haft det sen förlossningen och nu är hon över 1år. Himla bra vana sen också!

  5. Kikan

    Ja jisses, den hungern och törsten som man får när man ammar är helt galen. Måste se till att bunkra upp med massor av mat i frysen nu när det snart är dags för lillebror att anlända. Kram!