Angelica Lagergren

Gudföräldrarna kommer på middag!

bild 2 (1)Nu har jag precis dukat för Alice gudföräldrar kommer hit på en tre-rättersmiddag som Stefan håller på att styra upp i köket. Jag förstår inte hur han orkar stå och laga mat i den här värmen, det är sååå varmt! Jag smälter bort.

bild 1 (2)Alice är en helt annan bebis idag. Visst, hon är trött, men inte alls som igår. Idag har hon ätit mycket mer och varit piggare och argare. Haha, men både jag och Stefan har blivit glada när hon har skrikit. Det är så mycket bättre än när hon vägrade vakna. Nu kommer gästerna! <3

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. O.

    Åh vad skönt att Alice är piggare (och argare, haha). Förstår att det är tusen gånger skönare än en bebis som knappt gick att väcka. 🙁

    Och hon ser pigg ut! Och söt som alltid! <3

    Hoppas ni fick en härlig middag, och ja, jag avundas också Stefan, själva åkte vi till kvarterskrogen för att få en varm middag igår då vi själva bara orkar slänga upp fil i denna värme typ.

    Kram på er!

    /O.

  2. Anne

    Så roligt att se den pigga busiga blicken igen. Blev riktigt hjärtängslig i går. Ni hamnade direkt i ”hetluften” som nybivna föräldrar -sorry… Ni fick det liksom lite orättvist svårt kan man tycka. Det är ju inte varje år vi har värsta värmeböljan. Såg en mamma som åkte tåg med sin bäbis och hon hade våtservetter i kylväskan.