Angelica Lagergren

Jag höll på att göra en Blondinbella och Odd!

Alltså paniken som just infann sig i min kropp! Jag bestämde mig för att låta Alice testa napp, amningen går superbra och hon ökar i vikt som hon ska. Jag la ner nappen i en kastrull med massa vatten och sa till Stefan att jag skulle koka den, så att vi båda hade koll på kastrullen. Sen går vi ut och sätter oss i vardagsrummet i godan ro…  Men sen hör jag hur Stefan ropar från köket: ”Åhhh nej! Du höll på att göra en Blondinbella och Odd!”. Vattnet var nästan helt slut i kastrullen! Var är min hjärna?! Jag är ju sjukt trött, men alltså… Paniken! Tur att vi inte hade åkte härifrån.

bild kopiaLilla Alice har fått testa att sitta i sin babysitter från Stokke idag. Hon ger den tummen upp! En av mina bästa vänner, Malin (som tog fantastiska gravidbilder på mig och Stefan), åkte precis hem efter ett litet gråtkalas och massa bebisgos. Det är så fantastiskt att se hur ens vänner blir rörda när de träffar vår lilla tjej… Så mycket känslor! Malin testade att stoppa in nappen i Alice mun och hon accepterade den direkt. Vad skönt! Jag har förstått att alla bebisar inte gillar napp. Sen kanske den inte fungerar senare, men roligt att testa i alla fall tycker jag.

bildNu ligger Sprallson nedanför mig här i babysittern och Stefan gör lunch till oss. Snart kommer min lillebror och min låtsasmamma hit för att träffa Alice. Efter det ska jag lägga mig och sova i soffan. Just nu går ögonen i kors efter nattens vakna timmar… Såååå trött!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Otroligt fin bebis ni har! Tips angående nappen: min bebis accepterade nappen de första två månaderna, sedan använde vi den inte ofta nog tror jag så då slutade han helt att vilja ha den, ville bara snutta på mamma. Mysigt i och för sig, men jag önskar lite att vi hade ”hållit igång” nappandet, det ser så smidigt ut när föräldrar stoppar in nappen och bebisen blir nöjd och glad.

  2. Elin

    Jag smälte sju, SJU, nappar för några veckor sedan. Sedan dess sätter jag alltid timern när jag kokar barnens grejer 🙂