Angelica Lagergren

Amma mitt i natten.

20140724-034042-13242305.jpg
Amma, amma, amma. Så ser natten ut. Är ni några som är vakna nu och läser? Nu är Alice en vecka gammal, men mer om det imorgon. Nu piper lille bebisen här i babynestet så det är bara att amma. Igen. Lilla gullgroda, så pass hungrig.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. O.

    Jag är sällan vaken 3:43 och ammar inte, men jag läser er blogg så fort jag kan. Älskar att ni uppdaterar så ofta ändå, kan inte förstå hur ni hinner med.

    Kram på er, fina familjen!

  2. Catrin - Gravid v 40

    Ja undrar vad det är som gör att vissa bebisar verkar mer hungriga nattetid. Spännande å se hur vår lilla skatt lägger sina amningsrutiner! Förresten, tänkte du mkt på hur amningen skulle funka under tiden då du var gravid? Har inte ägnat amningen så mkt tanke, men nu dagar innan BF börjar jag känna mig lite orolig inför det…

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! Ja, jag tänkte på att jag verkligen ville att det skulle fungera, för jag tycker att det verkar så mysigt. Så jag är glad att det verkligen gör det! Än så länge har jag bara haft två små sår och visst, vissa stunder när hon suger tag gör det superont. Men det går över snabbt. För det mesta fungerar det väldigt bra och är mysigt. Även om det känns som att jag ammar heeela tiden! Kramar A

  3. Frida

    Här ammas det också under natten , men svarade nu på morgon-amningen ;). Bloggar, instagram och tv:n är det som får tiden att gå när man sitter uppe med sitt lilla hjärta under nattetid, så blogga på för oss när du ammar ;D

  4. Malin-Mamma o Änglamamma

    Åå jag var också vaken då och ammade vår 8 månaders lilla bebis 🙂
    Eller han snuttar ganska ofta för att somna om från fyra och en gång i timmen, det går så snabbt så vi somnar om på en gång, men han vägrar napp så det är väl det jag är då 😉

  5. Liina

    Jag är vaken och har varit det en stund. Har en 22-månaders som låg och hostade mig i ansiktet en lång stund och sedan somnade han om och då började bebisen i magen dansa runt och jag vart klarvaken, så nu ligger jag här och väntar på att kanske få somna innan nästa attack. Undrar vilket det blir först – hostningar eller sparkar. Fast nu blev jag hungrig också.

    Hoppas ni sover nu 🙂

  6. Karin

    Hej, här är en till som ammar min lilla tjej på snart fem veckor. Eran blogg är så himla trevlig och det är så spännande att läsa om det ni hittar på.
    Lycka till med Alice och tack för en härlig blogg!

  7. Anna

    Sitter också vaken och ammar! (Och ammar, och ammar) (Dotter född 15/7) känns verkligen inte som man gör så mkt annat;)haha! Tur de är så bedårande de små liven:)

  8. Emma

    Så himla bra att du uppdaterar. Sitter också vaken och ammar! Läser bloggar under tiden, tyvärr inte många som har skrivit något nytt sen klockan 01!

    Hoppas ni kan somna om när Alice ätit klart 🙂