Angelica Lagergren

Min fantastiska push present!

Det är ju väldigt amerikanskt att få en push present när man har fått en liten bebis. Jag hade verkligen inte räknat med att få en present av Stefan, även om vi hade pratat om det innan och jag såklart skulle bli superglad om jag fick nåt för att ha pushat ut vår lilla unge. Vissa tycker att det är superfånigt, precis som att vissa tycker att det är larvigt och konstigt med babyshowers också. Jag tycker att det är fint att visa varandra uppskattning. Sen hade jag inte väntat mig en sån här lyxig push present.

bild 2 (1)När vi kommit till BB-hotellet, bara några timmar efter att Alice kommit till världen gav Stefan mig den här lilla asken… Han satte sig ner, nedanför sängkanten där jag satt och jag utbrast ”Ska du fria? Vad gör du? Vi är ju redan gifta!”.

bild 1 (2)Och där i låg den finaste ringen jag sett. Det är Josefin Cummings som har gjort den, samma guldsmed som gjorde min vigselring. (Detta är inget sponsrat inlägg, ringarna är betalade för.) Men jag vill verkligen hylla den här fantastiska kvinnan. Hon är så sjukt duktig och det är så mycket kärlek i hennes ringar. Jag blev så chockad och glad när Stefan gav mig den här ringen. Sen sa jag: Åh, vi ska skaffa SÅ många barn! Det finns ju några lediga fingrar kvar. 😉

bild 4 (1)Vi ska lämna in den och få den graverad och skriva in ”Alice” och hennes födelsedatum. Nu ska jag byta blöja på den här lilla gullungen och sen ska vi försöka komma iväg på en promenad. Allting tar så mycket längre tid nu med en liten bebis. Jag är glad att jag hunnit duscha, fönat håret och sminkat mig. Ikväll kommer äntligen min tvillingsyster hem. Hon träffade Alice samma dygn som hon föddes, men sen åkte hon iväg på semester med sin kille. Det känns så konstigt att inte ha henne nära (vi bor ju grannar) nu när det största i livet har hänt. Alice har bara funnits i snart sex dagar, men det känns liksom som att hon alltid varit en del av mitt liv. Så märkligt! Jag har en känsla av att Jessica kommer att bosätta sig i vårt hus de kommande veckorna…

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EllinorO

    I Sverige finns det faktiskt en ”push” present tradition. Åtminstone är det så i norrland och bland gamla på ålderdomshem när jag jobbade där för 10 år sedan( Hehe oldie)

    Man får en guldring när man fött barn som man har mellan vigsel och förlovningsringen och för varje barn man får så sätts det dit en sten till. Så han har gjort helt rätt Stefan när han gav dig en ring med en sten.

    KRam och hon är en sådan skönhet

  2. Josefiny

    Oh så härligt.

    Jag vill med gravera in bebis namn och datum i ett smycke när han kommit.

    Så himla fint tänkt. och alice är fin. och ni är fina.