Angelica Lagergren

Vecka 40.

bild (3)Nu är jag i vecka 40. Wihoooooo! Enligt den här appen (Pampers hello baby) är det ju slut sen. Det finns inget mer! Tack och hej leverpastej liksom. Men de andra apparna har fler veckor… Jag ser gärna att Sprallan kommer innan vecka 40 är slut. (Nähä? Vill jag? Jag tycker att jag är lite väl tjatig om det här i bloggen, men det är typ det enda jag tänker på).

bild 1 (2) kopia

Det står det är vanligt att gå längre än 40 veckor som förstagångsföderska. Och att vattnet nu kan gå. Så spännande! Jag hoppas att det går snart och gärna dramatisk, typ i mataffären eller nåt. Hehe. Typiskt mig att vilja ha en dramatisk förlossning, men sån är jag. Det står även att fostervattnet byts ut var tredje timme… En fråga. Kanske en dum fråga. Men hur då byts ut? Var tar det vägen?

bild 2 (1)

Jag tänkte att jag ska hinna skriva ihop en sammanfattning av min graviditet innan det är dags för förlossning. Jag gör det i morgon om inte Alice bestämmer sig för att komma i natt. Om det är något speciellt ni undrar över är det såklart bara att kommentera och fråga, så tar jag med det i sammanfattningen. Jag är ju ingen expert, men jag har ju liksom burit den här lilla ungen i magen i nio månader nu, det är gaaanska lång tid.

Jag har precis kommit hem från Täby centrum där jag och mamma varit och ätit lunch och shoppat. Så himla mysig dag! Jag fick en smärtsam sammandragning/förvärk när vi var på väg till bilen och mamma jublade. ”Jaaa, föd barn nuuu!”. Det är många som längtar efter den här lilla krabaten i magen. Hur som helst, förvärken gjorde asont. Jag klarade återigen att andas mig igenom den och efteråt kändes det som rejäl träningsvärk i magen. Yes! Jag blir glad varje gång magen bestämmer sig att öva inför förlossningen.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida Maria

    Gud så spännande, jag går in på er blogg mest hela tiden just nu! Har liksom hängt med och läst sen när ni planerade inför bröllopet, och älskar att ni bloggar båda två så man får läsa från båda hållen, vet inte hur ofta jag skrattandes visar min sambo saker som Stefan har skrivit, varpå han utbrister ”Där ser du! Det är inte bara jag som tänker så!”.

    Håller tummarna för att förlossningen går bra nu, jag tror att Alice väljer att komma ut sent på tisdag kväll 😉

    Kram!

  2. Elin

    Närsomhelst nu :). När förvärkarna flyttade sig mer mot ländryggen drog det i gång 1 dygn senare med båda mina pojkar. Sitter här med en 2 veckors och en stolt bror som blir 3 i september. Lycka :). Snart har ni er tjej hos er :).

  3. Linnéa i Colorado

    Oh det kanns lite lite sorgligt, som en av dina foljare sa har det varit sa fint att folja er graviditet och era tankar och snart ar den boken slut kanns det som, Ska iofs bli urspannande att lasa nasta kapitel OM bebis men ajg vill att det ska fortsatta liiiite till. Stor kram!