Angelica Lagergren

Hennes huvud är ruckbart!

20140708-101628-36988039.jpg
Nu har vi precis varit hos barnmorskan för en kontroll och allt såg bra ut. Magen växer som den ska och Alice hjärta pickar på för fullt. Hon har inte fixerat sig än den lilla rackaren, men det kan hon ju göra när som helst. Vår fantastiska barnmorska sa att jag skulle leva som vanligt. Det är okej att jag badar trots att slemmisen lossnat. Tack gud för det! Det är ju inte direkt svalt ute.

20140708-101905-37145718.jpg
Jag posar glatt för kameran men egentligen känner jag mig precis som bilden ovanför. Tung, trött, varm och sjukt sjukt törstig. Jag känner mig som en kamel som håller på och samlar på mig vätska. Härligt!

20140708-102015-37215183.jpg
Vår barnmorska Mia sitter i gamla stan och det är så himla exotiskt där. Som att komma till typ Italien eller Frankrike. Hehe. Känner mig alltid som en turist när vi är där.

Nu ska jag möta upp mina gulliga vänner Annika och Johanna. Jag hoppas att vattnet går när de är med. Det vore skoj! Jag vet inte om de tycker det dock… Annika har i alla fall sin bil med sig så hon har lovat att köra mig till Danderyds sjukhus om nåt händer. Det känns tryggt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hilde

    Hej hej
    Så kul att få läsa en blogg om graviditet när man själv är gravid. Jag är inte lika långt kommen som du, är nu i vecka 23. Jag undrar var du har köpt den blå pikéklänningen, är det en gravidklänning? Det finns så begränsat med gravidkläder så alla tips som du har tar jag tacksamt emot:)

    Tackför en bra blogg!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! Vad roligt att du gillar vår blogg och grattis till din bebis i magen. 🙂 Klänningen är en stor, vanlig klänning från Ralph Lauren. Kramar Angelica