Angelica Lagergren

Vecka 39.

bild (3)Medan jag (och kanske ni också?) går och väntar på att värkarna ska sätta igång kan jag ju skriva om vecka 39. Jag är just nu vecka 38+2 och i morse gick ju slemproppen. Jag tycker att magen vuxit massor den senaste veckan och kanske, kanske att den sjunkit lite lite.

Hur som helst står det att hon beräknas vara 48-50 cm lång och väga cirka 3,2 kilo. Det står att jag ska vila så ofta jag kan och det gör jag ju. (När jag inte städar!) Men just nu försöker jag samla kraft inför kommande förlossning. I en av apparna står det att slemproppen kan lossna nu, men att det inte alls är en garanti för att förlossningen ska starta. Om det lossnar för tidigt kan den till och med återbildas, men jag tror inte att vecka 39 räknas som tidigt helt ärligt.

Ikväll kommer Andy och Maria hit på middag, det ska bli supermysigt. Om jag får värsta megavärkarna får vi nog styra av middagen, men just nu känner jag ju nada. Så jag tänker inte isolera mig fram tills det drar igång. I morgon har vi ett besök hos barnmorskan inbokat kl 09:00. Vi får se om vi åker dit eller om förlossningen hinner komma innan!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. joeeeee

    Det är bara så fantastiskt häftigt att det finns en alldeles egen unik person därinne! Underbart! 😀

  2. Therese

    Födde min tös för 4 dagar sen .. var då i vecka 38+2 … son vägde 4420 och var 55 lång ! Inte alltid de stämmer med vad de står 😉 ….

  3. Annika

    Så spännande att följa! Spännande att få höra vad bm säger imorgon med om det inte skulle ha dragit igång. Vila och samla kraft nu. Heja heja!