Angelica Lagergren

Och vagnen bara står där…

bild 1 (2)Nu har vi haft vår vagn, en Brio go next, hemma sen vecka 33 tror jag. Och den bara står där och stirrar på mig… Jag är ju den otåligaste människan i hela världen och jag längtar så mycket efter att få köra den här för första gången. Med Alice i. Vi har ju varit ute och övningskört vagnen en gång, fort som satan gick vi upp till min tvillingsyster och tillbaka. Men tänk att få bädda ner lilla Frö där i för första gången och bege sig ut på skakiga ben på sitt livs första promenad som mamma. Jag blir som vanligt alldeles tårögd bara jag tänker på lilla Alice.

Nu agerar tydligen vagnen nån form av stoppgrej till gardinen… Det är Stefan som lindat gardinen runt vagnen. Smart! Men jag vill använda vagnen på riktigt. Jag har en fråga till er! Var ställer ni vagnen när ni inte använder den? I hallen? Utomhus? Jag har läst så himla mycket om vagnar som möglar (!) så jag vill gärna ha den inomhus (känns ju bättre i och med stöldrisken också). Vi bor ju i ett parhus ute på landet, så Alice kommer ju kunna sova ute mycket (inte på nätterna såklart!) och det känns skönt.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josephine gunnarson

    Hej 🙂
    Lycka till med allt, med tanke på dina städryck/ mensvörk och slemmis så skulle jag inte bli förvånad om lilla Frö är på g :). Ang barnvagn bör den förvaras inne i värme. Förråd eäcker alltså inte om det inte är väl uppvärmt. Den vanligaste orsaken till mögel är smuts och bakterier. så blir vagnen smutsig av mat/kräks mm ta bort och tvätta så fort möjlighet finns. En annan orsak är blött/fuktigt/torrt/fuktigt osv. Regbar det=regnskydd. Blir vagnen blöt / fuktig, få in den på tork. vagnen kan under dagem om vädret är fint stå ute meeeen pollenfläckar och solblekning går fetbort för en vagnnörd som mig 😉 Service på vagnen hemma får vagnen att behålla sitt skick längre. Vill du veta mer om det så maila gärna. Hoppas du fått svar på någon av dina frågor iaf 🙂 Lycka till nu! / Josephine Gummarson