Angelica Lagergren

Älskar regn och rusk.

20140703-081114-29474640.jpg
Igår la jag ut en bild på instagram (angelicalagergren) och skrev om vädret. Det är hemskt att säga, men jag njuter av regnet och den uteblivna värmeböljan. Jag tycker såklart supersynd om alla som har semester nu och måste sitta på nån camping i regnet… Men om jag får vara ego så är det här en dröm för ett preggo som jag. Jag är varm som det är, så 28 graders värme på det här hade inte varit drömmen direkt. Nu får jag mysa i höstkläder och ligga i soffan och kolla på film med gott samvete.

Idag är det 15 dagar kvar till BF och det är ju faktiskt väldigt kort tid. Det kan hända nääär som helst. Inatt kände jag ingenting, men natten innan det vaknade jag av sammandragningar. Jag glömde helt bort att skriva det här i bloggen. Då trodde jag faktiskt att det var på G, men icke… Som någon klok läsare kommenterade ”Du märker när det sätter igång på riktigt”. Nu letar jag liksom efter små tecken hela tiden.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Håller med! Du märker när allt sätter igång! Jag fick min lilla dotter för fyra dagar sedan! Födde på BB Sophia vilket jag är supernöjd över! Jag gick också och letade efter små tecken på att förlossningen var på G! Om sammandragningarna kändes annorlunda tänkte jag ”nu händer det” …men icke.. Så en natt när jag var uppe o kissade så gick vattnet… Och det missar man inte…. O de värkar som kom igång efter det missar man heller inte!!! De känns!!!!!

    Lycka till med din förlossning o nya familjen!!!! Det är en helt underbar tid du har att se fram emot!!!!! Jag är i min lilla bäbisbubbla nu o vill stanna i den länge!!! Såå mysigt!!!

  2. Rebecca

    Min pojk kom 6 dagar efter bf. Jag var hela tiden inställd på att hans skulle komma tidigare, för det var minsann vad min bm trodde och sa till mej (dumt nog!) så när vi passerat bf gav jag upp och tänkte att jag skulle vara gravid för alltid. När värkarna väl startade fattade jag INGENTING! Ringde runt till alla jag kände som fått barn sista tiden för att fråga hur det skulle kännas. Får erkänna att jag först bara trodde jag var hård i magen och behövde gå på toaletten.. Så nä, är man inte inställd på det behöver man inte alls ”märka när det är dags” haha!