Angelica Lagergren

Babyskyddet på plats

20140629-130232-46952381.jpg20140629-130231-46951997.jpgDet tog bara tre timmar men nu är bilen som ny på insidan. Babyskyddet är på plats. Så himla smidigt med ISO-fix fästen. Kommer ihåg kollegor som när de varit tvungna att plocka i och ur sina babysitter och bilbarnstolar kämpat i en kvart med att trä loss bälten fram och tillbaka. Botten till babyskyddeg klickas i ISO-fix fästet i bilen och sen så fäller man ner benet till golvet. Klart på 15 sekunder och sedan sätter man bara i babyskyddet, trycker till så att det klickar och sen är det klart.

Nu ska jag bära spjälsäng!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Hehe en kvart? De kan inte ha varit så rutinerade då 😉 Vi visste att vi skulle vilja flytta babyskyddet ofta mellan fram och baksäte så vi köpte ingen bas. Rätt dyra dessutom! När man fick in snitsen så tog det absolut inte mer än 15 sek. Och jag hade en liten skrikis som jag ville ha fram när jag körde själv. Det kommer du säkert också vilja ha ibland så koppla ur airbagen där fram redan nu så har du valmöjligheten sen 🙂