Angelica Lagergren

Magiskt ljus!

DSC_0728Nu har Malin skickat sina fantastiska bilder som hon tog på mig och Stefan i veckan. Jag kommer göra ett längre inlägg i morgon med fler bilder! Du hittar hennes sida och kontaktuppgifter här! 

dsc_0938_1_53aea91ee087c30e96cff79c

DSC_0750DSC_0722_1 Jag är så himla glad över att vi har fina bilder på oss tillsammans med magen. Malin är en av mina absolut bästa vänner och jag är verkligen tacksam över att hon tog sig tid att plåta oss.

Klänningen är en gravidklänning från Asos. Jag beställde den för flera månader sen, men de kanske har liknande nu. Jag önskar att den hade funnits i flera färger! Jag får ofta frågor var den är ifrån när jag lägger ut bilder på den, så tänkte att det är lika bra att skriva det på en gång.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.