Angelica Lagergren

Småfix hemma

20140627-185205-67925109.jpgSen vi kom hem har jag satt igång och fixat en massa småpyssel hemma. Vi har några projekt kvar som det vore väldigt skönt om de blev färdiga innan Alice kommer.

TV-bänken ska målas klart. Så idag fick lådfronterna nog sitt sista färglager och handtagen har fått ett lager guldspray på sig.

Vi ska fixa i ordning kontoret igen, efter att vi bytte ut husets elcentral. Vi har pinnat lite snygga inspirationsbilder på Pinterest där färgerna går i vitt, orange och mässing. Vi har ju massor av mässingslyktor och ljusstakar, och nu när vi flyttar på jobbet så ville de bli av med pärmar som vi inte använder. Så jag fick fyra gula som jag sprayat, med textilfärg, så att de är orange. I helgen ska lite hyllor tillbaka upp på väggen i kontoret. Det kommer bli så himla snyggt.

Sen så har vi ju vårt ”pizzahål” som vi har gömt bakom tavlor till vi renoverade köket. Då satte vi igen det med gipsskivor, men har inte tagit tag i att spackla klart, så idag har skarvarna fått sig en omgång. I morgon ska jag slipa och sen på en omgång till.

Snart är det tacodags och fredagsmys på gång.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.