Angelica Lagergren

Med känslorna utanpå.

bild (1)

Foto Jessica Silversaga

Åhh, den här dagen… Vissa dagar som gravid är inte lika lätta som andra. Idag har det känts annorlunda i hela kroppen, det känns liksom… konstigt på något sätt. Jag har inga direkta värkar eller sammandragningar. Men det ilar/spänner/hugger ner i ljumskarna. Och jag har mensvärk till och från. Och jag har alla känslor utanpå kroppen. Jag har varit nära att börja gråta (och har börjat gråta) cirka 50 gånger idag. Av många olika anledningar. Tillsist bestämde jag mig för att bara ställa mig i en varm dusch och låta alla tårar rinna. Det var så himla skönt! Det är så mycket skönare att tillåta sig själv att gråta istället för att svälja tårarna… Då blir det bara en stor klump i halsen som gör ont. Jag antar att det är helt normalt att känna såhär… Jag blir liksom ledsen för allt och ingenting just nu.

bild 4

Foto Jessica Silversaga

När jag har såna här dagar (för de kommer tyvärr då och då) försöker jag tänka tillbaka på saker som gör mig riktigt lycklig. Som vår bröllopsdag till exempel. Den dagen är den bästa dagen jag någonsin upplevt. Så mycket kärlek, så mycket positiv energi!

bild 2En annan grej som gör mig glad att tänka på är vår bröllopsresa till Maldiverna. Jag skulle så gärna vilja åka tillbaka dit, men det lär dröja många år. Det kändes absolut inte som ett ställe man (i alla fall inte jag) tar med sig en liten bebis eller ett litet barn till. Det känns inte som att ett barn skulle uppskatta det så mycket. Inga uppstoppade giraffdjur så långt ögat kan nå och inga barnpooler att plaska i. Nej, då finns det bättre resmål att åka till med barn. Men minnet av resan gör mig varm i hjärtat.

bild 1Den här bilden är tagen på stranden sista kvällen på Kuredu, Maldiverna. Jag hade på mig min bröllopsklänning (men inte tyllkjolen, den fick stanna hemma i Sverige) och jag och Stefan fotograferade varandra i solnedgången. Jag älskar verkligen min klänning som Ida Sjöstedt gjort. Den hänger just nu i sovrummet, så jag ser den varje kväll innan jag somnar. Jag har fått flera mail från tjejer som undrat om de får köpa den, men det går bara inte. Jag vill ha kvar den för evigt! Här ser ni förresten min tatuering på handleden som jag tagit bort med laser. Det blev en vit tatuering istället för en svart, eller ett ärr är det ju nu. Så mycket finare än innan tycker jag!

bild 3Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag känner mig gladare i morgon. Eller att jag förlossningen sätter igång inatt. Det vore nåt! Jag lovar att hålla er uppdaterade om så är fallet. Eller jag kommer ju hålla er uppdaterade annars också såklart! Om det är nåt ni gärna vill läsa mer om är det bara kommentera eller maila. Alla mina tankar går till förlossning och avslappning just nu, så jag har lite svårt att komma på saker att skriva om… som inte rör molvärk, bb-väska och små små bebisbodys. Eller tårar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Din bröllops klänning var underbar!! Men måste också fråga vart den gula bikinin kommer ifrån? Såå fin. 🙂

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! tack snälla! 🙂 Den är från H&M, fast en gammal. Snodde den av min syster. 😉 Kram A

  2. Sofie

    Hoppas att det lättar snart (eller att det är bebbe på kommande då 🙂 ) Angående önskemål så hoppas jag ännu på att få veta lite mer exakt hur du sminkar dig, om du har lust att berätta det alltså.