Angelica Lagergren

Profylaxkurs del ett avklarad!

20140624-211015-76215785.jpg
Nu har vi precis kommit hem från Profylaxkursen som var fantastisk. Jag är helt avslappnad och upprymd på samma gång och så peppad på att föda. Jag tänkte att vi sammanfattar kursen imorgon när vi avslutat del två. Men jag kan berätta att jag klarar sjukt mycket mer smärta än jag trodde, med hjälp av rätt andning och rätt tankar. Så himla fascinerande! Jag hittade en droppställning när vi hade paus och var såklart tvungen att låtsas få en värk. Jag som älskar sjukhus älskade att få vara så nära Danderyds sjukhus. Snart är vi liksom där och föder… Så overkligt och samtidigt så självklart på samma gång.

Nu ska jag dricka en stor kopp te, äta två ostsmörgåsar och kolla på nån lättsam tonårsfilm med Lindsay Lohan som går på tv.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin v37

    Här är ett till preggo som älskar sjukhus! Eller älskar låter kanske konstigt att säga men jag har alltid varit fascinerad av sjukhusmiljöer och det känns ju bra inför förlossningen 🙂 Min man tycker det är obehagligt med sprutor och sånt så vi har konstaterat att det är tur att det är jag som ska föda då 😉

    1. Herr och Fru Lagergren

      Det är exakt samma här!!! Stefan är livrädd för sprutor och gillar inte sjukhus. Jag har älskat/fascinerats av sjukhus sen jag var liten. Mamma jobbade som undersköterska och jag äääälskade att hälsa på henne på jobbet. 🙂 kram A.