Angelica Lagergren

Blodvärdet är på topp!

20140623-135827-50307596.jpg
Det gick hur bra som helst hos barnmorskan. Mitt blodvärde som varit lite si och så var verkligen toppen nu. Det känns så skönt! Jag tänker ooom jag skulle förlora massa blod under förlossningen, ja då är det skönt att inte ha världens sämsta blodvärde.

20140623-140014-50414655.jpg
Jag fick sammanfatta graviditeten och även prata om mina tankar kring förlossningen och amningen. Jag vill ju verkligen amma om det går. Min barnmorska sa att Stefan kommer att vara ett viktigt stöd vid amningen, så det är bra om han också lyssnar och lär sig hur jag ska amma. Det känns skönt och Stefan gillar ju att vara en del av allt det här. Vi skrev in i sammanfattningen att han gärna vill klippa navelsträngen, att jag vill lära mig liggamma och att jag absolut inte vill ha sterila kvaddlar som smärtlindring. Jag tog upp att jag gärna vill bada i början men absolut inte föda i vatten.

Barnmorskan kunde känna Alice huvud och det är ruckbart, alltså inte fixerat. Hon sa att det vanligaste för förstföderskor är att gå över tiden, så hon tyckte att jag skulle ställa in mig på det. Vi fick även ett tillväxtultraljud inbokat i vecka 40. Men då hoppas jag i ärlighetens namn att vår lilla tjej har kommit.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Nyfiken på varför du inte vill ha sterila kvaddlar?

    Jag födde tvillingar i november och förutom lustgas och en akupunkturnål i pannfläsket var det den smärtlindring jag tog. Det var inte jätteskönt att få det men SOM det hjälpte mot den hemska smärtan jag hade i ryggslutet…

  2. Josefiny

    Kanske en jätte dum fråga, jag vet inte..

    Men hur känner BM om huvudet är ruckbart?

    Nära nu iallafall:)

    Jag ligger hemma idag kalas trött och känner bara ”PÖJK KOM NU DA”

    Orkar inte vara gravid lääääängre (vecka 34)

  3. sofie

    Jag är i v 39 och min bebis huvud är också lite ruckbart fortfarande. Min bm påstår att det inte är något som behöver göra att man går över tiden mer än om det varit fixerat. Sade din bm något om det??