Angelica Lagergren

Alice dag idag.

bild (1)Idag är det Alice namnsdag, det hade väl varit himla passande om hon valt att komma idag? Jag heter också Alice, fast i mellannamn. Så grattis till både mig och lilla Sprallson i magen. Jag är inte så sur som jag ser ut, jag är ganska glad faktiskt, trots att jag är krasslig. Förut, innan jag blev gravid åt jag alldeles för mycket alvedon. Jag tog det mot allt typ. ”Oj, jag har lite ont i huvudet” – en alvedon, ”Ah, jag har ont i magen” – en alvedon, ”Jag är nog lite trött…” – en alvedon, ”Det gör ont i musklerna” – jag tar en alvedon. Så höll jag på. Så fort jag fick veta att jag var gravid slutade jag med alla typer av smärtstillande. Jag åt väldigt starka smärtstillande tabletter innan jag försökte bli gravid, för att slippa smärtan av min artros i höften. Det slutade jag också med.

Nu när jag varit gravid har jag bara tagit alvedon tre, fyra gånger under nio månader och då har jag veeerkligen behövt ta det. Och nu när jag haft feber och tagit en alvedon känns det som att det hjälper så mycket mer än innan. Det var nog riktigt bra för min kropp att bli gravid och slippa smärtstillande tabletter. Jag var inte beroende på nåt sätt, det var bara smidigt att ta en alvedon eller två när jag mådde dåligt.

Nu ska jag skriva klart mitt förlossningsbrev och skriva ut det. Det ska få flytta ner i min BB-väska… Som inte är färdigpackad än…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej Angelica, Vad är det för modell på dina raybans? Väldigt snygga! väntar själv en liten tjej i oktober 🙂

    Kram