Angelica Lagergren

Midsommar i bilder!

Här kommer bilder från midsommar som utlovat! Tänk, nästa midsommar är Alice nästan ett år gammal… Det är sjukt att tänka så. Och för ett år sen var vi så himla nervösa och pirriga inför det stundande bröllopet…bild 1Vi inledde dagen med sillbrunch hemma hos Malin och Jonas, så himla gott!

bild 2 (3)bild 1 (2)bild 2bild 3 (3)Sen var det dags för mig att göra kransar, en till mig och en till Ella. Ella använde dock inte sin längre än en minut, men jag lyckades fånga min gudson på bild med Ellas krans.

bild 2 (5)

bild 3 (2)Efter det var det dags att åka till midsommarstången i Rönninge by. Vi åkte bakom en traktor, ett mysigt litet äventyr. Sen väntande dans runt stången. En klassisk och idyllisk midsommarafton! Men sååå attans kall. Jag frös som en liten hund.

bild 5 (3)bild 5bild 4 (2) När vi kom tillbaka bestämde vi oss för att basta och bada… Det kändes som en bra idé då, men inte nu när jag är förkyld…

bild 2 (1)bild 5 (2)bild 4 (1)Efter badet matade jag min lilla gudson som var hungrig som en varg. Det gick galant!

bild 1 (4)Vi åt jordens godaste tårta som Malin gjort! Mmm, skulle göra vad som helst för en bit av den prick just nu.

bild 4 (4)Fina, fina värdparet. <3

bild 5 (4)Vi sov kvar hos Malin och Jonas och vid sjutiden tassade lilla Ella ner till oss och kollade om vi var vakna. Jag tvångsgosade med henne innan vi åt en god frukost. Jag håller som sagt tummarna för att ingen i familjen blev smittade av mig och Stefan. Och jag hoppas att vi båda mår bättre i morgon, för då står ett besök hos barnmorskan på schemat.

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.