Angelica Lagergren

Det bränner bakom ögonlocken…

20140621-162357-59037132.jpg
Åhhh nej!!! Jag är också sjuk nu. Det bränner bakom ögonlocken, näsan är täppt och det känns som jag har feber. Jag står inte ut! Jag vill inte vara sjuk nuuu. Jag vill vara pigg, frisk och stark inför förlossningen. Jäkla skit också!

Förhoppningsvis är det ju 27 dagar kvar till hon kommer, men nu blir jag svinstressad att hon ska komma innan och så är både jag och Stefan sjuka.

Nån som har en mirakelkur att testa?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Jag var tokförkyld när jag födde min son haha. Det gick bra, jag liksom glömde bort att jag var förkyld konstigt nog 😉 Men vi får hoppas lilltjejen väntar tills du är frisk 🙂 Kryakramar

  2. EMELIECATRINE

    Jag har hört att inte förlossningar brukar sätta igång när man är sjuk och svag, kroppen känner liksom på sig att man inte orkar/är redo då..men vad vet jag =) Håller tummarna för att hon stannar lite till. Förresten, har ni målat spjälsängen? Kram

    1. Herr och Fru Lagergren

      Heej! Jag har också hört det, hoppas att det stämmer. Nej tanken var att vi skulle göra det imorgon… Får se hur det blir med det. Kram A.

  3. Berit

    En halv gul lök liggande på nattygsbordet över natten (med den runda sidan ner). Släng på morgonen och ta en ny nästa kväll. Drar till sig förkylning, hosta och du blir frisk snabbare. Men släng löken varje morgon!