Angelica Lagergren

Bilder imorrn!

20140621-211946-76786329.jpg
Jag vet att jag lovade er en rapport från hur midsommar var igår, men som ni förstod i inlägget innan är jag också sjuk nu. Så jäkla tråkigt!

Stefan sa precis: ”Det här måste vara en mardröm när man har barn sen, att båda är sjuka”, och jag är beredd att hålla med. Jag orkar knappt hämta ett glas vatten till mig själv… Hur orkar man då ta hand om ett barn? Jag fattar ju att man klarar det, för det måste man ju… Men just nu är jag glad att Alice är i magen och inte här ute med oss som snorar och hostar.

Igår fick jag i alla fall öva på moderskapet. Jag matade min gudson, bytte blöja på honom och klarade även av att natta honom. Imorse kröp han fram till mig och pussade mig på munnen. Då började jag gråta, blev så rörd. Han är så gullig, lilla lilla T. Jag hoppas för guds skull att vi/jag inte smittade honom eller resten av hans familj.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catrine

    Gu va jobbigt att vara sjuk när du är gravid. Jag förstår precis din fundering om det går att ta hand om ett barn samtidigt. Jag brukar undra över det jag med men det måste väll gå på nått sätt 🙂 Krya på dig

  2. Linnéa

    Hejsan Stefan och Angelica! Jag har läst er blogg i fyra månader nu och verkligen älskar den även att verken bröllop eller barn är aktuellt när man bara är 19 år, hehe. I helgen har jag även läst igenom alla era inlägg och blivit väldigt impad av planeringen kring bröllopet och alla bilder! Jag förstår att det är mycket innan ert lilla frö anländer men jag skulle tycka att det var jätteroligt om ni kunde lägga ut en bild på bröllopstårtan, även om jag har läst att ni inte alls var nöjda med en nypa socker. Önskar er all lycka till i framtiden med den lilla och att ni hinner bli friska innan dess! 🙂