Angelica Lagergren

Att längta ännu mer.

20140619-212823-77303667.jpg
Efter mycket om och men kom jag hem till Johanna. Jag åkte vilse… Alltså jag hoppade på fel buss åt fel håll och åkte helt enkelt heeelt fel. Johanna har precis flyttat så jag har aldrig varit där innan. En timme senare än bestämt var jag hur som helst framme hos henne och lilla E. Vilken bedårande liten kille. Så himla söt! Om jag längtade mycket efter Alice innan är det inget mot vad jag gör nu. Det är nåt speciellt med små bebisar. De är så himla fantastiska.

20140619-213032-77432641.jpg
Han låg och sov på min mage och Alice sparkade för fullt. E sov trots hennes sparkar, ett tag var jag orolig över att de skulle bli ovänner innan de ens hunnit träffas. Det hade ju varit en tråkig start för deras vänskap. 😉

Nu har jag och Stefan precis sett sista avsnittet av säsong 2, OITNB – så jäkla bra! Bästa avsnittet hittills. Nu längtar jag så mycket efter säsong 3.

Kroppen skriker efter sömn och vi ska upp tidigt imorgon, så nu blir det god natt för vår del. Imorgon går jag in i vecka 37 (enligt en av apparna). Och det är midsommarafton. Den ska firas med bästa Jonas och Malin med deras barn. Drömdag!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.