Angelica Lagergren

Vecka 36.

20140617-132206-48126668.jpgNu är jag alltså i vecka 36! Vecka 35 bara försvann, det måste ha varit den snabbaste veckan under hela graviditeten, det tackar jag för. Bebisen beräknas väga 2,7 kilo vid veckans slut och vara ungefär 46 cm lång. Nu lagrar hon fett och det står i apparna att det är viktigt att känna fosterrörelser varje dag. Det gör jag! Hon sparkar/rör sig mest på kvällarna vid typ 23-00 och på morgonen vid 06:00. Men självklart under dagen också, men verkligen mest morgon och kväll.

Jag har fortfarande inte skrivit klart mitt förlossningsbrev, det är på tiden att jag gör det. Nu är det handskrivna stolpar i min kalender bara… Jag tänkte att jag ska sätta mig och skriva det på datorn så får Stefan skriva ut de på sitt jobb. För min handstil… Ja, den är inte alltid så lättläst. Det blir ju lite jobbigt om barnmorskan frågar ”Vad står det här egentligen, Angelica?”, mitt under en värk. Så det är på min to do-list den här veckan. Det och packa BB-väskan. Jag har redan lagt fram allt som ska med till Alice, men jag har inte bestämt mig vad jag ska packa ner till mig och Stefan. Jag vet att jag frågat er förut, men ni får gärna skriva igen vad vi absolut inte får glömma att packa ner.

Det står i apparna att kroppen börjar samla på sig mer vätska nu. Jag upplever inte att jag blivit så himla vätskefylld, men det kanske jag blir nu då? Jag tycker dock att näsan har blivit bredare, kan den bli det? Jag har använt stödstrumpor en gång under hela graviditeten (nödvändigt köp!) och jag VET att det är svinbra på alla sätt och vis. Men jag står inte ut! Jag får klaustrofobi av de tighta strumporna. På riktigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen få hjälp med smink och hår… Sån lyx att ha en skönhetsintresserad syster ett stenkast från sitt eget hus! Och lyxigt att ha en vän som älskar att fotografera.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Eget toapepper! På vårt BB var det sånt dör hemskt hårt papper och sånt vill man INTE ha i snippan efter en förlossning!